piet van midden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

04 december 2020 door Piet van Midden

Waarom Jezus ons meer te bieden heeft dan Thierry Baudet

Thierry Baudet ligt gevoelig bij CIP.nl. Het moet een pijnlijke ervaring zijn om te merken, dat de man die je op het schild hebt gehesen, er allerlei antisemitische denkbeelden op na houdt. Tenzij je zelf antisemiet bent, natuurlijk. Baudet schijnt gezegd te hebben dat hij in zijn kring alleen maar antisemieten tegenkomt. Ik vermoed dat dat klopt. Ik denk aan de leefwereld van allerlei mensen om me heen. Hun wereld is die van de kerk. De kennissen en vrienden die hun verjaardag bezoeken, zijn ook van de kerk. Of van de voetbalclub. Het gesprek gaat dan ook over de kerk of ‘de voetbal’ en dat kan dan heet toegaan.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Piet van Midden
- Coronavaccin: Zijn de eersten ook de laatsten?
- Ik werd met de Heidelbergse Catechismus om de oren geslagen
- Kerken sluiten met Kerst? Niet goed snik!
- Gejubel over verzetsstrijders in de oorlog: nu even niet!
- Geloof is van een heel andere orde dan democratie
Meer over Piet van Midden »

Reacties

c
dat noemt men natrappen.
Het is wel een open deur, Jezus is wordt dan ook de deur genoemd. Natuurlijk heeft de Here Jezus ons meer te bieden dan Theirry Baudet, de Here Jezus heeft ons alles te bieden!Baudet echter, lijkt een nieuwe politieke koers te willen varen, en dat wordt na 172 jaar de hoogste tijd. Het huidige kartel houdt ons letterlijk gevangen omdat we helemaal niet hebben in te brengen dan eens in de 4 jaar een vakje rood kleuren. Het referendum (FvD) is ons ook al afgenomen want dat komt het zittend pluche niet zo goed uit.
M
Onvoorstelbaar wat hier geschreven wordt. De titel alleen al om Baudet met Jezus te vergelijken??? Welk mens op aarde heeft wel meer te bieden dan Jezus???

En dat allemaal op geruchten: (Baudet schijnt gezegd te hebben).

Ik meen dat CIP christelijk was, we gaan toch ons niet verlagen om mensen zwart te maken op wat ze misschien gezegd zouden hebben toch?
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events