Alie Hoek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 november 2020 door Jeffrey Schipper

Arts Alie Hoek heeft een boodschap voor complotdenkers: "Vaccinatie is een cadeau van God"

“Bij vaccinatie wordt gebruik gemaakt van wat God in de schepping heeft gelegd, namelijk het aanmaken van antistoffen. Een verzwakt virus wordt toegediend zodat het lichaam er antistoffen tegen gaat maken. Een cadeau van God”, zegt Alie Hoek-van Kooten. Vanwege haar medische achtergrond weet de arts hoe noodzakelijk vaccinatie is om virussen te bestrijden. CIP.nl sprak met haar over het toekomstige vaccin tegen corona, complottheorieën en Godsvertrouwen.

Op de vraag of Hoek zich zou inenten bij de komst van een vaccin twijfelt zij niet. “Ik zou me meteen laten vaccineren. Ik behoor nu eenmaal tot de zeventigplussers. Maar ook als ik een twintiger zou zijn kies ik voor vaccinatie. Een vaccin is volgens mij de enige manier om de epidemie de kop in te drukken.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Vaccinatie
- Waarom ik als christen mijn kinderen niet heb laten vaccineren
- Het coronavaccin komt eraan: reden om te juichen?
- Kees van der Staaij: "Denk goed na over het wel of niet nemen van een vaccin"
- Deze drie keuzes moet je maken als je je laat vaccineren als christen
- Is vaccineren een gebaar van naastenliefde? Drie christenen geven antwoord
Meer over Vaccinatie »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

C
Ik vind het kwalijk als een arts mensen wegzet als 'complotdenkers' als zij een vaccinatie niet zien als 'een geschenk van God', maar zich serieus afvragen welke stoffen er in het lichaam terechtkomen. Er zijn gelukkig velen die een gezond wantrouwen voelen jegens een in supersnel tempo ontwikkeld vaccin, waarvan op de langere termijn niet duidelijk is welke aandoeningen zich kunnen openbaren.

De geschiedenis kent voorbeelden van in recordtempo vaccineren, plus de gevolgen. We mogen best terughoudend zijn.
M
God heeft ons gezegend met een immuunsysteem, vandaar dat het lichaam van 99,98% van de wereldbevolking deze ziekte zelf kan bestrijden.

God heeft de mens niet geschapen om vaccins te produceren met foetale cellen van geaborteerde baby’s, deze vervolgens onsterfelijk te maken zodat deze zich tot in oneindigheid kunnen voortdelen. Tevens is dit een soort vaccin dat compleet anders is dan bijv. het influenza-vaccin. Het is een vorm van gentherapie dat nog niet eerder op mensen is gebruikt en de risico’s op lange termijn zijn niet bekend.
A
Mevrouw Hoek heeft zich toch niet voldoende ingelezen over de inhoud van de vaccinaties. Er zitten stoffen die schadelijk voor ons zijn. Merkt u niet wat er aan de hand is? Wordt wakker en blijf niet hangen in hetgeen u altijd geleerd heeft. Het grootste deel van de Biblebelt wil het nog niet zien. Maar toch is de wereld gekanteld dit voorjaar. De tekenen van het beest uit Openbaring worden zichtbaar. Het is/wordt een bange tijd.
Toon meer reacties (87)