latzel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 november 2020 door Redactie

Duitse predikant veroordeeld vanwege uitspraken over homo's

De Duitse predikant Olaf Latzel is woensdag schuldig bevonden aan ‘volksopruiing’. De rechter achtte de aanklacht voldoende bewezen en veroordeelde de predikant tot een boete van ruim 8000 euro. Dat is iets minder dan de eis van 10.000 euro boete. De advocaat van Latzel heeft al aangegeven in beroep te gaan. 

De predikant is veroordeeld vanwege uitspraken die hij ruim een jaar geleden deed tijdens een huwelijksseminar. Volgens het Openbaar Ministerie zette hij homoseksuelen weg als misdadigers en stelde hij bovendien dat homoseksualiteit een vorm van degeneratie van de maatschappij is. De rechtbank acht de aanklacht van volksopruiing bewezen en veroordeelde Latzel daarom vandaag, na een driedaagse zitting tot een geldboete van 8.100 euro.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

I
Vroeger werd er nog gesproken over homofilie en homosexualiteit. Het gaat bijbels gezien niet om de aard maar om t gedrag. Het gedrag is verwerpelijk. Dat geldt ook voor alle andere uitwassen van sexualiteit en andere zonden. Daar is de bijbel niet geheimzinnig over. Lees bijvoorbeeld Rom. 1: 22-32.
N
Je geeft ze een meter ruimte, ze nemen gelijk bijna het hele huis over. Weten veel christenen dan niet over allerlei homoseksuele mensen in de kerk die dit goed keuren en scheidingen enz. We moeten beter opletten. En de paus die dit ook goedkeurt, wat een fraud. Deze hele immorele beweging doelt op de vernietiging van de mensheid en de kracht van God, waar veel hekserij achter zit. Maar dit zal ze nooit lukken als het aan God ligt.
N
Het is juist nodig dat we ons juist meer tegen de lhbt-beweging en zaken zoals abortus uitspreken, wel op een manier die God huist acht en niet vanuit een slechte motivatie(angstig/hatelijk/afwijzend) maar we moeten wel met z’n allen op een lijn staan over wat God goed en fout acht. Homoseksuele en transgender agenda ligt dieper dan velen beseffen en is een onderdrukkende kracht tegen de christenen, maar bidden tot God is altijd de meest krachtige wapen tegenover deze demonische beweging. Laat ons niet misleiden.
Toon meer reacties (12)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events