Dutch Sheets gebedsbijeenkomst Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 november 2020 door Redactie

Opnieuw gebedsbijeenkomst voor Trump: "We zullen de overwinning van Golgotha afdwingen over ons land"

Hadden de profeten ongelijk? Dat is wat veel Amerikaanse charismatische christenen zich afvragen. Volgens gebedsleider Dutch Sheets is de strijd voor het Amerikaanse presidentsschap verre van over. Hij leidde in het noorden van Pennsylvania een gebedsbijeenkomst voor de herverkiezing van president Trump. "We zullen de overwinning van Golgotha afdwingen en de profetische geluiden van God over ons land uitspreken", aldus Sheets in gebed. Meer dan een half miljoen Amerikanen keken naar de livestream van de bijeenkomst.

Het geluid op de gebedsbijeekomst wijst op een herverkiezing van Trump. "Er zal een grote uitstorting van verlossing en glorie zijn in dit land", profeteerde een van de vrouwen. "In een tijd als deze hijsen we de vlag van de waarheid, we hijsen de vlag van veroordeling van de fraude en we hijsen de vlag van veroordeling van corruptie. We zeggen vanavond: 'De waarheid zal worden onthuld en door de straten van de Verenigde Staten van Amerika stromen'", sprak een man. Een andere vrouw sprak over het licht dat zich door het land zal verspreiden. "Dit is een reset van de natie."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Amerikaanse verkiezingen
- Voorganger die Joe Biden inzegent: "Hij zal als president Gods hart zoeken"
- Franklin Graham vergelijkt keuze Republikeinen voor afzetten van Trump met verraad Judas
- Deze christelijke leiders blijven ook na bestorming Capitool Trump steunen
- Tijs van den Brink deelt verbazing na nieuw bezoek aan christelijke Trump-stemmers
- Franklin Graham: "Afzetten van Trump zou grote fout zijn"
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Reacties

Komt me wel errug dwingerig voor. Het is dus niet dat God's wil geschiede, maar de wil van een stelletje bevoorrechtte gelovigen, die als de dood zijn dat ze hun macht verliezen en deel krijgen aan het lijden van Christus in deze wereld. Niks geestelijks aan, maar een zeer aardse claim. Tjonge, hoe verwend kun je zijn.
M
Jammer, zo wordt het evangelie ontkracht. En ongeloofwaardig gemaakt. DE BIJBEL LEERT ONS DAT EEN PROFETIE WAAR IS ALS HIJ UITKOMT. Luisteren naar Gods stem is een voorwaarde van zuivere profetie. Je emotie en politieke voorkeur

is geen goede bron.

Bidden voor land en volk is mooi. Het antwoord is aan God.
Profetieën zijn niet altijd een ‘bewijs’ van waarheid. De Bijbel spreekt over en waarschuwt voor de mogelijkheid van valse profetie. Vandaar dat elke profetie altijd moet worden getoetst aan het Woord van God.
Toon meer reacties (19)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events