baudet
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 november 2020 door Redactie

Baudet stapt op als lijsttrekker Forum voor Democratie

Thierry Baudet is opgestapt als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Reden is de toenemende onrust die is ontstaan rondom de jongerenbeweging van zijn partij. De JFVD kwam steeds meer onder vuur te liggen omdat leden er extremistische ideeën op na zouden houden. SGP-jongeren reageert op hilarische wijze op het nieuws.

De afgelopen dagen werd de druk op de JFVD steeds groter. Er kwamen steeds meer bewijzen naar buiten dat meerdere leden van de jongerenafdeling van de politieke partij extremistische uitlatingen deden in appgroepen. Daarbij is er ook sprake van antisemitisme en nazisympathieën. Met het steeds meer onder druk komen van de jongerenafdeling, kwam ook haar voorzitter onder druk te staan. Freek Jansen is naast voorzitter van de JFVD ook nummer 7 op de kandidatenlijst van Forum en boezemvriend van Baudet.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Hilarisch, ja. Maar vooral dieptriest. En was toch ook wel weer voorspelbaar.
R
Er wordt hen verweten dat ze de omvolkingstheorie aanhalen terwijl hen ook wordt verweten te wensen dat Europa dominant blank blijft. Dus is de omvolkingstheorie waar? En is het erg als je wilt dat Europa vooral Europees blijft? Er wordt ze antisemitisme verweten, terwijl ze keer op keer aandringen op zorg voor beveiliging van de Joodse gemeenschap, die erg lijdt onder de omvolking. Er wordt hen extreem rechtse gedachtengoed verweten, maar ook wordt bericht dat ze het extreem linkse nationaal socialisme aanhangen. Erg tegenstrijdig allemaal.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events