mars voor het leven
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 november 2020 door Redactie

Agressie richting deelnemers Mars voor het Leven: "Christenhonden"

Afgelopen zaterdag vond de Mars voor het Leven plaats. Het ging er anders toe dan in andere jaren. Waar er vorig jaar nog meer dan tienduizend mensen in stilte door de straten van Utrecht liepen, waren dat er dit jaar in Den Haag vanwege het coronavirus slechts een handjevol. Toch was er volop aandacht en niet alleen op een positieve manier. Zo vonden er diverse scheldpartijen plaats.

Ieder jaar wordt er als afsluiting van de Week voor het Leven een mars georganiseerd. Daarin vragen de deelnemers aandacht voor het ongeboren leven. Zaterdag vond de mars in een andere vorm plaats. Er liep slechts een klein aantal mensen mee en het volledige programma was vanaf 11.00 uur te volgen via een livestream. Het totale programma duurde ongeveer anderhalf uur. Sprekers waren onder andere SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij, fractievoorzitter van ChristenUnie Amsterdam Don Ceder en directeur van NPV Zorg Diederik van Dijk.   

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Abortus
- Kamermeerderheid voor afschaffen bedenktijd abortus, opvallende draai SP
- Waarom Biden waarschijnlijk meer abortussen voorkomt dan Trump
- Veel Nederlanders niet bekend met de abortusgrens van 24 weken
- 42,6 miljoen abortusbehandelingen uitgevoerd in 2020: 'Grootste doodsoorzaak ter wereld'
- Ruben Bikker: "Onze droom is dat alle abortusklinieken worden gesloten"
Meer over Abortus »

Reacties

Goede bijdrage van Don Ceder: ‘Houd het gesprek alsjeblieft levend (ook met medemensen als Lilianne Ploumen)!” Met de leuze van De Bovengrondse, dat de vrouw ‘Baas in eigen buik’ moet zijn, ben ik het eens, tenminste (!) wanneer het slaat op seksueel grensoverschrijdend gedrag van mannen. De vrouw heeft zelf te beslissen over wie er bij haar seksueel mag binnendringen. Onvrijwillige seks moet eerder strafwaardig zijn en aanranding en verkrachting moeten bij letsel nog weer zwaarder worden bestraft.
K
Voor het geval dat iemand weer denkt dat het uniek is dat christenen dit overkomt: de tegendemonstratie van tegenstanders van zwarte piet, van het weekend in Maastricht, was groter dan de demonstratie van de voorstanders van zwarte piet, waarbij de laatsten zich keurig hadden aangemeld, maar de tegenstanders niet.

De lontjes worden steeds korter in dit land. Corona speelt daar een negatieve rol in.
R
Ik stel een naamswijziging voor de " bovengrondse" voor: laagbijdegrondse.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen