Trump profetische geluiden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 november 2020 door Redactie

Charismatische christenen stellen dat de kogel nog niet door de kerk is: "Trump wordt hoe dan ook president"

Volgens verschillende christenen uit Amerika, is het nog te vroeg om te stellen dat Joe Biden de nieuwe Amerikaanse president is. Een koor aan charismatische christenen profeteerden dat Donald Trump opnieuw tot president verkozen zou worden. Zij wijken niet af van hun eerdere voorspelling. "Of een leugenachtige geest heeft de mond van talloze betrouwbare profetische woordvoerders in Amerika gevuld. Of Donald J. Trump heeft werkelijk gewonnen en we zijn getuige van een duivels plan om de verkiezingen te manipuleren", aldus profeet Jeremiah Johnson.

CIP+ logo

Dit artikel is je cadeau gedaan door CIP+ lid Nienke CIP.

Word ook lid

Onthulling
Johnson is niet de enige charismatische christen die dit standpunt inneemt. Ook 'onthuller' Kat Kerr stelt dat Biden nog niet gewonnen heeft. "Bergen zullen zich verplaatsen en Trump zal hoe dan ook president worden", aldus Kerr. "Het zal beginnen met een telefoontje en ik kan je verzekeren dat je geschokt zou zijn hoe veel onthullingen hierop zullen volgen. Trump zal willen, hij zal president zijn van de Verenigde Staten en hij zal nog vier jaar regeren. God zal regeren in dit land."

Profeten vergelijken de situatie met het verhaal van Esther. "Onthullen, onthullen… dat is wat er gebeurde met Haman nadat Esther drie dagen gevast had. In deze scène onthult Esther het ware karakter van Haman op onverwachte wijze", aldus gebedsleider Lou Engle.

"Trump zal hoe dan ook president worden"

Christenen leggen zich niet zomaar neer bij de overwinning van Biden. Na de verkiezingen organiseerden verschillende gelovigen gebedsbijeenkomsten voor Trump. Witte Huis dominee Paula White is al zeventien jaar een geestelijke steun voor Trump. Sinds een jaar is zij officieel in dienst van het Witte Huis. "Wie tegen Trump is, is tegen God", zei zij toen ze benoemd werd. Vorige week organiseerde White een gebedsbijeenkomst voor Trump. Gepassioneerd bidt zij voor de president. "Ik hoor het geluid van overwinning, ik hoor het geluid van overweldigende regen", herhaalt White meermaals, afgewisseld door tongentaal. "We verbreken demonische bondgenootschappen in Jezus' naam", vervolgt ze haar gebed.

Koor van profetisch geluid voor Trump
Mike Thompson is voorganger van Word of Life church in de omgeving van Las Vegas. Afgelopen weekend leidde hij een dienst waarin hij benadrukte dat de profetische geluiden er niet naast zaten. "Ik realiseer mij dat er veel vervolging zal zijn van de profeten en hun volgelingen", stelde hij. Thomson gelooft dat de verkiezingsuitslag uiteindelijk af zal hangen van het Hogere Gerechtshof van Amerika. Voorganger Denise Goulet uit dezelfde regio profeteerde tijdens een zondagochtenddienst over de aanwezige Trump: "Om 4:30 vanochtend zei de Heer tegen mij: 'Ik zal jouw president een tweede keer laten winnen.'"

Goulet sloot zich aan bij een koor van andere profetische stemmen die geloven dat God hen heeft verteld dat Trump zal winnen, waaronder Pat Robertson van CBN. "Ik wil zonder twijfel zeggen dat Trump de verkiezingen gaat winnen", zei Robertson tijdens een uitzending van 700 Club, een charismatische online beweging.

"Om 4:30 vanochtend zei de Heer tegen mij: 'Ik zal jouw president een tweede keer laten winnen.'"

Ook evangelical Franklin Graham hoopt nog steeds op een extra presidentstermijn voor Trump. "Amerika is onderhevig aan zoveel moreel verval. We worden een steeds geweldadiger land. Ik vrees voor ons land", aldus de invloedrijke evangelical. En ook voorganger Donna Rigney uit Salt Springs is nog steeds strijdvaardig: "We moeten president Trump over de finishlijn slepen met gebed, aanbidding en vasten. Waarbij we onze vijanden blijven liefhebben."

Bekijk in de onderstaande video van CBN News een samenvatting van de profetische uitspraken die recent werden gedaan over de winst van Donald Trump in de Amerikaanse verkiezingen.

De afbeelding boven dit artikel is afkomstig uit een eerdere gebedssamenkomst voor Donald Trump.

CIP+ logo

Christenen die meer diepgang willen kiezen voor CIP+

Je las net een gratis CIP+ artikel. Meld je aan en start je gratis maand.

Start je gratis maand

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Angstwekkend...
1Koningen 18:24

De God die met vuur zal antwoorden, die zal God zijn.
En als het niet uitkomt weten we gelijk welke God zij dienen.

Moet denken aan alle profeten die voorspelde aan de koning dat hij de vijand ging verslaan. één van de weinige jeremia zei ga niet strijden want het wordt alleen naar erger.

Toon meer reacties (20)