Fred de Vries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

02 november 2020 door Fred de Vries

Hoe ga je als christen om met complotdenkers?

Ze zijn nogal trending! Mensen die complottheorieën aanhangen. Vaak kop van jut, we weten er wel raad mee. Coronatijd, iedereen voor driekwart down gelockt en we moeten als land toch wat te hakken hebben, dus botvieren we onze bijlen dan op dergelijke gasten. Eén opmerking die ons niet aanstaat en hij verlaat de wortel van de boom.

Willem Engel, Lange Frans, Robert Jensen en Brian Roy… in Friesland hebben we Rypke Zeilmaker. De berichtgeving rondom deze ‘complotdenkers’ volg ik niet zo. Van Jensen krijg ik spontaan last van ADHD, verder zie ik wel eens iemand een dansje maken, hoor ik dat Mark Rutte wel mag worden neergeschoten of wordt er een burgeroorlog aangekondigd. Als het werkelijk zo is, dat zij dat gezegd hebben, dan kan dat natuurlijk niet.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Vrouwen moeten hun mond houden
- In mijn achtertuin geen stofzuigerkerk!
- Laten we de kerkdiensten maar helemaal afschaffen
- Lange leve de grote gezinnen uit de Biblebelt!
- Staphorst in coronatijd: we kunnen er maar niet mee omgaan
Meer over Fred de Vries »

Reacties

R
Inderdaad. Haal waarheidszoekers en complotdenkers niet door elkaar. Het is heel makkelijk om mensen die de waarheid zoeken weg te zetten als complotdenkers. Jezus was een waarheidszoeker. Veel mensen in het rijtje hierboven zijn waarheidszoekers. De mammon heeft een hekel aan waarheidszoekers. Want het zijn de waarheidszoekers die zijn snode plannen verijdelen.
S
Willem Engel, Lange Frans, Robert Jensen en Karel van Wolferen zijn in ieder geval wakker. Dat kunnen we van de ChristenUnie niet zeggen. Deze gaan mee met afschuwelijk beleid. Zijn inmiddels linkse globalisten geworden....
Wie bepaald wat een complottheorie is en wat niet en wie zich daar mee bezig houden ? Erg makkelijk om mensen die ,de waarheid zoeken en als ze vragen gaan stellen en die niet beantwoord of onvoldoende beantwoord of zelfs met alle mogelijke middelen tegengewerkt worden, weg te zetten als complotdenkers.
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events