Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 oktober 2020 door Patrick Simons

President Trump gezegend tijdens bezoek kerkdienst: "De Heer zei dat hij voor de tweede keer gaat winnen"

Afgelopen zondag verscheen de Amerikaanse president Donald Trump bij een kerkdienst van de International Church in Las Vegas. De president bezocht de dienst samen met Hope Hicks en perschef Kayleigh McEnany en werd door de aanwezige pastors en kerkgangers gezegend. 

Op dit moment is Trump campagne aan het voeren in de staten die wellicht de doorslag gaan geven tijdens de verkiezingen die over twee weken plaats vinden in Amerika. Nevada is één van de staten waar het volgens de peilingen een ongelooflijk spannende strijd gaat worden tussen Trump en zijn tegenstander Joe Biden. Afgelopen zondag besloot de president een kerdienst bij te wonen van de International Church in Vegas. Het was niet de eerste keer dat Trump deze kerk bezocht. Volgens pastor Paul Marc Goulet, die de president direct toesprak, was het reeds de derde keer. Eén van die keren was tijdens de campagne voor de vorige presidentsverkiezingen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

r
i.d laten we maar niet oordelen. Laten we bidden dat ook daar de wreedheid van het doden van ongeboren leven stopt. Als het dan nodig is dat Trump wint heb ik er vrede mee.
P
Trump zoekt zijn eigen kerk op om zijn naam te verheerlijken, een gemeenschap die blind is op de realiteit in de Amerikaanse samenleving die Trump zien als hun oogappel en dat is alleen Jezus waar je Zijn oogappel raakt als je onrecht doet en waar vergeving is als je je onrecht belijd.

In de Bijbel worden mensen tot voorbeeld gesteld die de weg van God hebben gewandeld maar niet verheerlijkt alleen die ene naam Jezus mag je verheerlijken.
A
M.i. kunnen alleen mensen die niets begrijpen van God en van het evangelie aan zulke 'profetieën' en 'zegeningen' geloof hechten.
Toon meer reacties (10)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen