bethel redding bssm corona
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 oktober 2020 door Redactie

Uitbraak coronavirus bij Bijbelschool Bethel Church

Op een Bijbelschool van Bethel in het Californische Redding is er een uitbraak van het coronavirus. Op de school, waar in totaal zo'n 1600 studenten les krijgen, zijn inmiddels 274 besmettingen geregistreerd. Dit ondanks alle voorzorgsmaatregelen die volgens mede-oprichter Kris Vallotton werden genomen. 

Mede-oprichter van de Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM) Kris Vallotton legt uit welke maatregelen de school genomen heeft. "Laat ik verduidelijken wat er hier gebeurt en hoe alles is begonnen", aldus Vallotton. De leider van de Bijbelschool vertelt dat de school minder leerlingen heeft dan gewoonlijk en dat alle studenten, internationaal en Amerikaans, 14 dagen in quarantaine moesten voordat zij naar de lessen mochten komen. "We hebben alle studenten vervolgens getest, iedereen testte negatief. Telkens als de leerlingen naar school komen, wordt hun temperatuur opgemeten en stellen we hen een aantal controlevragen." Volgens het schoolhoofd zijn de leerlingen buiten de school besmet geraakt in hun leefomgeving buiten de campus.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Sneu voor de studenten! Het moet mij echter wel van het hart dat het ook wat cynisch is. Bill Johnson, de “Apostel” van Bethel church verklaart namelijk in zijn boek: Heaven invades Earth op pagina 112, dat Jezus zijn “Divinity”, zijn goddelijkheid heeft afgelegd en enkel mens werd en dus als mens zijn wonderen en tekenen deed! Met andere woorden; wat Hij als mens kon, kunnen wij dus

ook! De Supernateral school of Ministry leert dan ook hoe

wonderwerken te verrichten, zieken te genezen en doden op te http://www.weesalert.be/artikelen/A00

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen