arjo en imke
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

14 oktober 2020 door Patrick Simons

Arjo en Imke konden geen kinderen krijgen: "God had een ander plan"

“Of ik gelukkig ben? Ik vind gelukkig een te klein woord om mijn gevoel en hoe ik het leven ervaar te omschrijven”, zegt Arjo Wijnhorst. Hij vertelde de afgelopen weken openhartig tegenover CIP.nl over zijn handicap, het overlijden van zijn broertje en hoe hij gelooft dat God zijn handicap ten goede gebruikt. Vandaag vertelt hij hoe hij zijn vrouw ontmoette en hoe God voor de ultieme bekroning op hun huwelijk zorgde.

Ondanks zijn handicap is Arjo van jongs af aan bezig iets van zijn leven te maken. Hij zet een groot onlineplatform op voor gehandicaptensporters, gaat op zichzelf wonen en heeft veel sociale contacten. “Alleen heb ik me nooit gevoeld. Toch bedacht ik me dat het mooi zou zijn om mijn leven te leiden met iemand anders. Ik werd lid van een christelijke datingsite. Ik wilde kijken of daar iets moois uit kon komen. Op die site kwam ik Imke tegen. We kwamen met elkaar in contact en dat werd steeds intensiever. Het begon vriendschappelijk maar na een paar maanden hadden we een relatie. Dit was precies het maatje waar ik naar op zoek was. We pasten heel goed bij elkaar.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Arjo Wijnhorst
- Arjo Wijnhorst kan door een spierziekte niet lopen: "Ik heb nooit de waarom-vraag gesteld"
- Arjo verloor zijn broer aan de spierziekte die hij zelf ook heeft: "De troost neemt het gemis niet weg"
Meer over Arjo Wijnhorst »

Reacties

J
Wat een mooi, moedig en dankbaar verhaal! Dank je Arjo...Jochanan C.
A
Arjo en Imke ik wens jullie een gelukkig en goed leven samen met jullie zoontje, Gods zegen toegewenst.

Bedankt voor jullie openhartige verhaal!
E
Mooi, maar ik begrijp nog altijd niet waarom alle christenen, net zoals ongelovigen per sé kinderen moeten hebben. Paulus spreekt voortdurend over geestelijke kinderen maken. Vele kerken maken het probleem groter door de vele kinderen van eigen kerk. Ze dragen zo vaak bij tot het probleem, niet tot de oplossing. Zo zie ik vele gemeenten gefocuset op eigen kids die men dan ten onrechte de toekomstige leiders noemt. Dat is dan wel zonder God gerekend. En belet om de focus op "de wereld" te houden, zoals Jezus vroeg. Gaat dan heen. Weetjewel?

Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events