trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 oktober 2020 door Redactie

Trump noemt zijn coronabesmetting zegen van God: "Ga dit medicijn ook voor jullie regelen"

“Misschien herken je me. Het is je favoriete president.” Zo begint de Amerikaanse president Donald Trump een nieuwe videoboodschap die via zijn social media kanalen werd verspreid. In de video noemt hij het feit dat hij het coronavirus opliep een zegen van God omdat hij anders niet had geweten van het bestaan van het medicijn dat hij kreeg. Hij wil het nu gratis beschikbaar stellen voor iedereen in Amerika.

“Ik ben sinds een dag terug uit het Walter Reed Medical Center", vertelt de president in de videoboodschap. "Daar ben ik vier dagen geweest. Ze gaven me in het ziekenhuis Regeneron. Het was ongelooflijk. Ik voelde me direct goed. Ik voelde me drie dagen geleden net zo goed als ik me nu voel.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- SGP'er mag alleen met coronapas het Europees Parlement in: "Dieptriest"
- Prof. dr. Huijgen roept op: "Laat je alsjeblieft vaccineren, voor je naaste en voor jezelf"
- SGP-leider Van der Staaij verzet zich tegen maatregelen voor niet-gevaccineerden
- Reformatorisch Dagblad uit opnieuw kritiek op coronapas
- SGP-fractievoorzitter Staphorst te gast in talkshow: "Ik sta mijn ziekenhuisbed af"
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

I
Je kunt veel vinden van Trump. Maar, anders dan de meeste regeringsleiders danst hij niet naar de pijpen van de grote machthebbers van deze wereld, namelijk bigfarma, multinationals, ngo's en diens lobbyisten. Die willen met hun 'liefdadigheidswerk' vooral investeren in vaccinaties waarmee ze macht en veel geld kunnen verdienen.

Hij gaat daar dwars tegenin en stelt zelfs een medicijn gratis beschikbaar voor zijn hele volk. Dat is wat een goede leider doet voor zijn mensen! Niet zijn volk verraden aan een ongekozen regime zoals Brussel...
J
Vindt u werkelijk dat mensen verplicht moeten worden om een vaxin te nemen dat zo korte ontwikkelingstijd heeft gehad, terwijl een oud medicijn als hydrochlorequine plotseling niet meer gebruitk mag worden.

Mensen moeten een keuze hebben om te kiezen tussen een therapeutische behandeling als ze ziek worden en een vaxin om mogelijk te voorkomen dat ziek worden.Sinds Neurenberg 1945is afgesproken dat mensen niet verplicht onderworpen mogen zijn aan medische handelingen etc.
J
Trump is een Amerikaan en gelooft als een Amerikaan. Kijk bij zien beediging wie daar ook sprak. nl Paula White. Diversiteit leven is ook accepteren dat mensen ook Amerikanen hun manier van geloven hebben ook Trump. Pence is geen opportnist.

Trump heeft onlangs een wet aangenomen die het ongeboren beschermd en vreog geboren recht op alle zorg geeft. Dit omdat de democratische partij geen leeftijdsgrens meer wil stellen aan uitvoeren van abortussen. Ja inderdaad tot in de 9 e maaand mogelijk maken. Trump wil dat zo voorkomen.!
Toon meer reacties (4)