trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 oktober 2020 door Redactie

President Trump heeft coronavirus

President Trump heeft positief getest op het coronavirus. Dat maakt de Amerikaanse president zelf bekend op Twitter. Het is niet bekend of hij tijdens het debat met Joe Biden, afgelopen dinsdag, ook al besmet was. Amerikaanse christenen bidden voor Trump. 

Ook Melanie Trump is positief getest op het virus. Beiden zitten nu in quarantaine. Het is nog niet bekend wat dit betekent voor de verkiezingscampagne van Trump. 15 oktober zou het tweede debat tussen Trump en Biden plaats vinden. “Vanavond zijn we positief getest op COVID-19”, stuurt Trump via Twitter de wereld in. We gaan in quarantaine en beginnen direct met het herstelproces. We komen hier samen doorheen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

L
we zullen voor president Trump en zijn vrouw bidden voor spoedig herstel.
President van Amerika heeft nu ook het coronavirus, nou en. Geeft in ieder geval aan dat hij ook menselijk is. Dit virus maakt geen onderscheid tussen verschillende mensen. Of was hij beschermd geweest met een vaccinatie, die de oplossing moet worden. Zet 'm liever in op Jezus dan op zo'n snel in elkaar gezet vaccin, waarvan je niet weet wat er nog meer in zit en waarvan de uitwerkingen op de lange termijn onduidelijk zijn.
W
Bidden voor Trump is prima als je ook bidt voor alle andere Corona-getroffenen. Als je bidt ben je verplicht om dan ook daadwerkelijk (mn als je de macht hebt bv Trump en Pence in de VS) te helpen; Ora et Labora, anders is het vloeken in en buiten de kerk.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen