A
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 september 2020 door Redactie

Financieel directeur Timotheos opgepakt op verdenking van ontucht met minderjarigen

Wim A. is donderdagmiddag in Malawi opnieuw opgepakt door de politie. De financieel directeur van de Nederlandse zendingsorganisatie Timotheos werd donderdagmiddag aangehouden omdat hij nu ook verdacht wordt van ontucht met minderjarige meisjes.

Meerdere bronnen uit Malawi meldden dit nieuws dat door onderzoeksbureau Restment wordt bevestigd tegenover het Reformatorisch Dagblad. Wim A. werd eerder dit jaar al gearresteerd in Malawi, maar kwam na een week op borgtocht vrij. Deze eerdere aanklacht ging echter om meerderjarige slachtoffers die hij gedwongen zou hebben tot seksuele handelingen. Dit keer gaat het om meerdere minderjarige meisjes die eerder deze week een verklaring tegen A. hebben afgelegd. Daarop werd hij donderdag gearresteerd.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

K
Zelfs als je die man niet ontslaat, haal hem terug naar Nederland. Steek je kop niet in het zand en heb oog voor slachtoffers. Wacht niet een oordeel van de rechter af, want die oordeelt alleen naar de wetten van het land. Zelfs wanneer die tot vrijspraak komt, heeft deze hele zaak al schade gedaan aan hetgeen waar je als stichting voor staat. En daarmee ook aan de zaak van Christus.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen