Carla Dik-Faber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 september 2020 door Patrick Simons

Coronadebat: Christelijke partijen kritisch op coronabeleid

Het aantal coronabesmettingen neemt toe. Ons land lijkt te worden getroffen door een tweede golf. Gisteren vond er daarom wederom een debat plaats in de Tweede Kamer. Daarin werd het coronabeleid van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) fel bekritiseerd. Ook de christelijke partijen zetten hun vraagtekens bij het beleid. Vooral draagvlak onder de bevolking is volgens de ChristenUnie van groot belang: "Liever het eerlijke verhaal dan stoere taal."

“We kijken recht in de ogen van de tweede golf”, begint Carla Dik-Faber namens de ChristenUnie haar bijdrage. “We zien het aantal besmettingen in schrikbarend tempo oplopen. Alle ogen waren daarom vrijdag (persconferentie red.) op het kabinet gericht. Wat gaat er gebeuren om het virus in te dammen? Natuurlijk, we moeten ons allemáál aan de basismaatregelen houden, zoals de anderhalve meter. Maar dan: het laatste rondje in de horeca mag niet meer geschonken worden. Is dit dan de dijk waarmee we de tweede golf gaan tegenhouden?”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen
Bekijk het hele debat

Reacties

H
De PCR-test is (ook volgens zijn ontwerper!) géén diagnostische tool, maar kan alleen aantonen dat er genetisch materiaal van EEN virus gevonden is, maar dat kan dus ook om influenza- of rhino- of andere virussen gaan! Ook kan het gaan om een reeds doorgemaakte, niet meer besmettelijke infectie.

Het overheidsbeleid mbt covid19 is dus gebaseerd op drijfzand, en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom onze regering het tot staatsgeheim heeft gebombardeerd en geen openheid van zaken wil geven.... https://youtu.be/h2M4VTybYGI
H
Vervolg op mijn eerdere reactie:

ONGELOFELIJK dat mensen hier niet meer onderzoek naar doen!!! Het internet búlkt werkelijk van de informatie hierover… Er zijn, in binnen- en buitenland, al talloze medisch experts die hun baan op het spel hebben gezet om informatie over de leugens rond COVID-19 naar buiten te brengen!! En tóch staan we schijnbaar zonder slag of stoot toe dat onze hele economie én samenleving én kerken aan dit wanbeleid worden opgeofferd....

A
Geachte zr. Hannanja en andere lezers. Niet iedereen heeft de tijd om de vaak verborgen achtergrond informatie boven water te krijgen. Hier wordt in een half A-4 tje de hele valse voorlichting blootgelegd. Tegenwoordig heb ik wat meer tijd en heb ontdekt dat er een verschrikkelijke, goeddeels geheime operatie gaande is. Het lijkt alsof heel christelijk Nederland slaapt, en dat de tijd van vlak voor W.O. II zich gaat herhalen. Zr. Hananja zet de schijnwerper op een aantal kernproblemen, die de leugengeesten KUNNEN ontwapenen. Ontwaak!!
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen