koor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 september 2020 door Redactie

Corona laait opnieuw op in Heerde: 9 koorleden besmet

Recent werd de weg weer geopend voor koren om samen te komen en te repeteren. Nu corona hard op de terugweg is, lijken echter ook koren weer een groot risico te vormen. In het Gelderse Heerde zijn namelijk opnieuw koorleden besmet geraakt.

Sinds enkele weken zijn de koren in Nederland, en dus ook in Heerde, weer aan het repeteren. Dat lijkt echter meteen mis te gaan. Er werden recent twaalf nieuwe besmettingen vastgesteld in de gemeente Heerde. Maar liefst negen daarvan zijn koorleden, zo weet De Stentor te melden. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat locoburgmeester Wolbert Meijer een dringende oproep heeft gedaan aan koren om voorlopig even niet te zingen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Kerk in Sliedrecht luistert naar dringend verzoek Rutte en schrapt avonddiensten
- Worden christenen in Australië slachtoffer van een controlemaatschappij?
- Controlemaatschappij? Coronachaos bewijst ongelijk van complotdenkers
- CU-Kamerlid over afname effectiviteit vaccins: "Ook gevaccineerden hebben een verantwoordelijkheid"
- Goed idee om ongevaccineerden buiten te sluiten met 2G-beleid? Stefan Paas antwoordt
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Hananja Thomassen - Het valt mij op dat ik je naam op dit moment vaak tegenkom. Je vindt van alles wat, maar consequent zijn mis ik. De brief van ds. Kort is geweldig, maar evenzo goed ben je verrukt over Joël Boertjes die meer ruimte voor de vrouw in de kerk wil. Daar hoef je bij ds. Kort beslist niet op te rekenen! Nu weer kritiek op covid19-berichten. De oproep om je goed te laten informeren geldt niet alleen voor covid-19, maar voor alle nieuwsberichten!
R
Nee, positief getest en het is nog maar de vraag of ze echt besmet zijn.
M
Hananja Thomassen, je roept ons op om 'goed geïnformeerd' te zijn over COVID en de test en dan zet je onderaan een link naar een video van zomaar iemand die niet eens viroloog is. En die moet ik dan méér geloven dan het OMT, het RIVM en vele andere virologen en epidemiologen die hun kennis delen? Waarom? Heb je deze man dan grondig gecheckt zoals je zelf anderen oproept om de overheid te checken?
Toon meer reacties (1)