ahmed marcouch
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 september 2020 door Geerten van Breugel

Arnhemse burgemeester licht demonstratieverbod abortuskliniek toe: "Laat de vrouwen met rust"

Binnen een straal van 500 meter van de abortuskliniek in Arnhem heb je sinds dinsdag een vergunning nodig om te folderen, daar zorgde burgemeester Ahmed Marcouch voor. Een koepel van negen abortusklinieken besloot direct een oproep te doen Marcouch’ verbod landelijk over te nemen en Kamerlid Lilianne Ploumen (PvdA) stelde er Kamervragen over. CIP.nl ging in gesprek met de Arnhemse burgemeester, die niet uitsluit dat andere burgemeesters zijn verbod overnemen: “Vrouwen zijn prima denkers, voelers en doeners. Laat ze met rust. De afgelopen jaren was er niemand die zei: ‘Hoera, er stonden demonstranten.’”

Kunt u uitleggen hoe het besluit ontstaan is om demonstranten te weren binnen 500 meter van de kliniek?
“De abortuskliniek in Arnhem heeft een grote reikwijdte en bestaat al een flink aantal jaar. Wat we al heel lang zien is dat er vrouwen komen demonstreren bij de kliniek. Dat is altijd in goed overleg gegaan en we maakten daar afspraken over. Maar je ziet dat ze toch vrouwen die de kliniek bezoeken opvangen, als ze uit de auto stappen of een parkeerkaartje halen. Ze spelen daarbij erg op de persoon en komen zodanig dichtbij dat vrouwen het intimiderend vinden en zich belaagd voelen. Ze hebben het erover of het verstandig is, hoelang de vrouw al zwanger is en of ze weet dat ze bij de abortuskliniek kinderen vermoorden.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Met andere woorden, het is prima om te moorden, zolang je het maar wel overwogen doet.
J
Waarom zijn de meeste vrouwen na een abortus zo getraumatiseerd en zouden ze er álles voor over hebben om het terug te draaien? Juist!!!! Omdat de z.g info NIET op waarheid berust en de vrouwen die dat achteraf te horen krijgen in een diepe depressie raken en suïcidale gedachten of daden overgaan. Sluit al

die" moord machines" en ga echte hulp verlenen!!!
J
Niemand die "hoera" roept???? Burgemeester weet niet waar hij over praat, luistert liever naar leugens en laster dan dat hij daar zelf eens een ochtend met de hulpverlening gaat staan. Stel je voor dat je tot erkenning van de waarheid komt, dan heb je wel een probleempje met pro -choicers. Info vanuit de " kliniek"? Waarom verhullen ze de waarheid dat de embryo "verkleind" wordt i.p.v. het wordt in stukken geknipt en het hoofdje wordt gekraakt? De meest gruwelijke dingen zijn in de regulere media zien, maar nooit de waarheid over abortus.
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen