Kees van der Staaij en Gert-Jan Segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 september 2020 door Jeffrey Schipper

Dit vertelden Gert-Jan Segers en Kees van der Staaij tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen

"Op ons sterfbed telt niet wat we hebben gepresteerd, niet hoeveel we hebben verdiend, niet wat columnisten van ons vinden, laat staan wat peilingen van ons vinden", vertelde ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Wat is de koers van het Nederlandse schip van staat? Dat is de kernvraag in het betoog van SGP-voorman Kees van der Staaij. "Een vaste koers en een goede richting is gelegen in het volgen van het kompas van het Woord van God, Zijn geboden en beloften, ook als dat tegen de stroom ingaat." CIP.nl zet de hoogtepunten uit de bijdrages van CU en SGP op een rij.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
Fijn dat ze allebei een bijbelse boodschap laten horen. Laten we blijven bidden voor onze regering, voor politici, voor politie en justitie.
M
Geen woorden, maar daden, laat maar zien in jullie stemgedrag in de Kamer, helaas vaart de CU een koers die meer weg heeft van een jaknikker dan een tegengeluid, waarbij hier en daar de SGP dat ook niet schuwt. Waar zijn die mensen die pal staan, of zijn die met pensioen.
A
Waarom valt het Gert-Jan en Kees zo zwaar..... Jezus, de Liefde, de Waarheid te brengen in God's Schepping in de groep van 150, meest dwalende, dealende z.g. representanten van Nederland te tonen?

Alleen God's Heilige Geest overtuigt! (Joh. 16)

Shalom

Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!