john macarthur
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 september 2020 door Nienke Alblas

John MacArthur weigert kerkdeuren te sluiten ondanks rechterlijk besluit

"De strikte maatregelen zorgen ervoor dat de kerk volledig gesloten wordt", stelt voorganger John MacArthur. De megakerk waar hij voorgaat, Grace Community Church, strijdt inmiddels een maand voor het heropenen van de diensten in het gebouw. In zijn preek van afgelopen zondag zette MacArthur uiteen waarom hij de richtlijnen niet aanhoudt.

"Ik dacht dat het misschien zou helpen als ik de lijst met maatregelen voor samenkomsten als kerk uiteen zou zetten voor jullie. Dan zal je begrijpen hoe volkomen onmogelijk het is om kerk te zijn met deze restricties", aldus MacArthur. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Respect voor deze moedige man van God. We hebben te maken met een geestelijke strijd. Hoe meer we naar de wederkomst van Christus gaan, zullen we denk ik vanuit de wereld, ook in het zgn vrije westen, steeds meerweer tegenstand gaan ervaren...
De corona (valse) crisis wordt misbruikt om de kerken wereldwijd het zwijgen op te leggen. Een sterke anti christelijke geest zit hierachter. Zalf u ogen opdat gij ziet !

P
We lezen in de Bijbel dat melaatse mensen werden geïsoleerd uit de maatschappij. Een probleem wat nu actueel is. Melaatsheid was ook niet te voorspellen zo ook vandaag met een besmettelijke ziekte waarvan je weet waar deze gevolgen teweeg brengt. Dit is verzoeken bij een massale bijeenkomst. God heeft ons ook andere mogelijkheden gegeven laten we die ook gebruiken.
Toon meer reacties (1)