Fred de Vries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

07 september 2020 door Fred de Vries

Mag een christen naar Veronica Inside kijken?

Aanstaande vrijdag beginnen ze weer. Wilfred, René en Johan met een vaste roulerende gast en soms een Tukkerse scheidsrechter ergens in het publiek. Praten over voetbal, dat is een beetje de corebusiness van Veronica Inside. Verder hebben deze mannen een mening en bezitten ze een groot gevoel voor humor. Maar mag je er als christen naar kijken?

Even leek het erop dat dit programma zou worden opgeheven. Black Lives Matter kwam ter sprake en Johan Derksen maakte een erg slechte grap. Zelf moest ik eigenlijk wel lachen, omdat deze grap wel heel erg slecht was en tilde er niet zo zwaar aan. Maar door een wonderlijke vorm van menselijke evolutie zijn in Nederland de tenen twee keer zo lang geworden. Ieder politiek correct denken en sprekend mens in Nederland was boos. Arie Boomsma suggereerde dat het misschien goed was voor sponsors dit programma te boycotten. Nu is Boomsma wel vaker boos als iedereen in zijn omgeving vindt dat je boos moet zijn want Arie wil vooral heel erg aardig gevonden worden.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Youp had zijn tiende Oudejaarsconference nooit moeten doen
- Mijn social media activiteiten zijn verleden tijd
- Hoe ga je als christen om met complotdenkers?
- Staphorst in coronatijd: we kunnen er maar niet mee omgaan
- 'Racisme is een emotie', schreef iemand op Twitter
Meer over Fred de Vries »

Reacties

Alles is toegestaan maar niet alles is nuttig.
Het verhaal zit leuk in elkaar, alleen mis ik het doel van het artikel. Het brengt mij niet dichter bij Christus.Filippenzen 48 Verder, broeders, al wat waar is, al wat eerbaar is, al wat rechtvaardig is, al wat rein is, al wat lieflijk is, al wat welluidend is, als er enige deugd is en als er iets prijzenswaardigs is, bedenk dat.
M
'U kunt zeggen: 'Dat bepaal ik zelf.' Maar nee, dat bepaalt u niet, omdat u geen opiniemaker op CIP bent. Ik wel.' Hahaha ik ook! Soort van. Haha! Altijd leuk, jouw columns. Bedankt.
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen