droom/visioen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

03 september 2020 door Paul Verhoeven

God gaf mij deze profetische boodschap over de tijd waarin wij leven

Of het nu een droom of een visioen is geweest weet ik niet, maar wat ik wèl weet is, dat ik voor mijn eigen besef ten volle overtuigd ben, dat ik Gods stem mocht verstaan in wat ik langs deze weg door genade mag doorgeven.

Vanuit het Woord leren wij, dat het geestelijke niet eerst komt, maar het natuurlijke, en daarná het geestelijke (1 Kor. 15:46). Ook Jezus sprak veelal in beelden en gelijkenissen en gaf er daarna uitleg aan en ik geloof, dat de Geest ook vandaag de dag op dié specifieke manier tot ons spreekt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Sta me toe ernstige bedenkingen te hebben bij de hedendaagse 'profetenhype'. Wat is er mis met het eenvoudige Woord van God? Wat moeten we met deze 21ste eeuwse 'addenda's'? Wat moet ik met deze algemene en vrijblijvende mensenwoorden, waarmee je -veilig- alle kanten op kunt? 'Dit is het tijdperk van de laatste dagen', zegt u? Goed dat u het zegt! Ik ga zo meteen een appelboompje planten...
m
Goede gedachten, alleen jammer van de beelden. Wordt het minder krachtig en overtuigend van mijn inziens.Wordt Gods communicatie tot de mens alleen in de Bijbel gevonden, of moeten we ook iets anders zoeken? Is de Bijbel compleet, of ontbreekt daarin informatie die de gelovigen moeten weten?Hebreeën 11 Nadat God voorheen vele malen en op vele wijzen tot de vaderen gesproken had door de profeten, heeft Hij in deze laatste dagen tot ons gesproken door de Zoon,Toon meer reacties (13)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!