frankrijk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 augustus 2020 door Redactie

Moslimmeisje in Frankrijk mishandeld en kaalgeschoren wegens relatie met christen

In Frankrijk zijn meerdere leden van een moslimfamilie aangeklaagd. Aanleiding is het mishandelen van een Bosnisch tienermeisje uit de eigen familie. Ook is haar hoofd kaalgeschoren. De reden? Het meisje had een relatie met een christelijke jongen.

Het 17-jarige meisje zou volgens Franse media verliefd zijn geworden op een 20-jarige man van Servische afkomst. Hij is echter christen en toen het onderwerp trouwen ter sprake kwam, escaleerde de situatie. De ouders van het meisje wilden absoluut niet dat ze met een christen zou trouwen.

Toen het meisje weigerde de relatie te beëindigen, werd in eerste instantie haar telefoon afgepakt en probeerden de ouders te verhinderen dat ze nog contact zou maken met haar vriend. Die werkte echter averechts en de twee besloten om samen te vluchten. Ze bleven vier dagen weg maar uiteindelijk keerden ze toch weer terug.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
Wanneer gaan jullie ogen open. Waarom ben ik een van de weinigen die hier wel over durven te praten. Europa wordt islamitisch als wij onze mond blijven houden

Hoe lang nog
N
Onze God de Vader is liefdevol. Want allah is de satan zelf. Ik als ex moslima bid ook voor de moslims en roep zegeningen over hen. Het is triest om te zien dat zij gruwelijke dingen doen in naam van een zogenaamde God. Zij zijn letterlijk geestelijk verblind. Ik ben Heere Jezus Christus erg dankbaar dat ik de God van Israël mag dienen en HEM als mijn geestelijk Vader heb. Laten wij met z'n allen voor moslims, ongelovigen en de overheid bidden voor wijsheid in Yeshua's machtige naam Amen Hallelujah
M
Vreselijk. En dan zijn er veel mensen die hier een pleidooi houden dat bill gates of de rk-kerk onze vijand is...
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!