jerry falwell en vrouw
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 augustus 2020 door Redactie

Jerry Falwell vertrekt na seksaffaire en krijgt 10.5 miljoen dollar mee

Jerry Falwell jr. heeft dinsdag zijn positie als president van de Liberty University opgegeven. Hij diende per direct zijn ontslag in. Falwell lag onder vuur vanwege ongepast gedrag en was enkele weken op gedwongen verlof. Deze week kwam er ook nog eens een seksaffaire naar buiten. Dat was volgens verschillende Amerikaanse media de druppel. 

Afgelopen maandag kwam naar buiten dat de vrouw van Falwell een seksuele affaire had met een vroegere zakenrelatie van de familie Falwell. Granda bracht het verhaal naar buiten. Hij vertelde een seksuele relatie met de vrouw van Falwell gehad te hebben. Ook zei hij dat Falwell hiervan op de hoogte was en soms wilde meekijken. Falwell ontkent dit stellig en zegt dat hij en zijn vrouw slachtoffer zijn van chantage van Granda. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
Macht maakt mensen corrupt en immoreel. Keer op keer horen we van mensen met een belangrijke functie die het niet al te nauw nemen met normen, waarden en de wet. Er is een relatie tussen macht en overspel, hoe meer macht mensen hebben, hoe hoger de kans op ontrouw en seksueel misbruik…bij vrouwen even sterk als bij de mannen… macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut…
R
Al die fijne verhalen over Christelijke (welvaarts) predikers uit de VS. Geen wonder dat de evangelicals daar geridiculiseerd worden; de hypocrisie en zelfverrijking is anti alles waar het geloof voor staat.
E
Quote; Het bestuur van Liberty reageert met een positieve noot op het ontslag van Falwell. "Ik ben zo bemoedigd door de eenheid in Christus die ik zag in het bestuur bij het nemen van deze beslissing. De toekomst van Liberty University straalt ons tegemoet en ligt in de handen van leiders die toegewijd zijn en de taak op zich nemen die de Heer ons heeft toevertrouwd"Einde quoteIs dit nu (schijn)heilig Amerikaans of gewoon 'zum kotsen'? Dit afgezien van waarom en of dit CIP-waardig is...
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!