trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 augustus 2020 door Nienke Alblas

Geloof staat centraal bij Republikeinse Conventie: "Heer, help ons om Trump te volgen"

'Het land van kansen', zo noemt Trump Amerika bij de start van de Republikeinse Nationale Conventie 2020, waar de nadruk ligt op het geloof. "We geloven dat iedereen gemaakt is door God met een doel", aldus de huidige Amerikaanse president Donald Trump bij de aanvang van de conventie. Op de conventie sprak de Amerikaanse president over het hervormen van het rechtssysteem, het versterken van de economie en religieuze vrijheid voor Amerika.

Trump nodigde ex-gedetineerde Jon Ponder uit om zijn verhaal te vertellen op de Republikeinse Nationale Conventie 2020. Ponder werd veroordeeld tot een gevangenisstraf nadat hij een bankoverval pleegde. In zijn gevangenistijd werd hij geroepen door God. "Ik lag in mijn roestvrijstalen cel met ketens om mijn handen en voeten toen ik God tegen mijn geest hoorde spreken: 'Ik hou me aan mijn woord en zal doen wat je vraagt. Vergeet nooit de belofte die je mij hebt gedaan'", aldus Ponder.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

F
Nou, volgens mij staat op deze conventie vooral ene meneer Trump centraal...
N
Het blijft mooi om te zien, dat er in dat land zoveel liefde voor de Here is, die liefde openlijk beleden wordt en Zijn naam aanroepen door de politiek (of het nou gemeend is of niet) veel kiezers aantrekt ,in tegenstelling tot ons, liefdeloos voor de Here, land ,waar Zijn naam vooral walging,haat en afkeer oproept en die Hem belijden over het algemeen ,als schijnheilig worden afgedaan. En waar de politiek het wel uit zijn hoofd laat om ongemeend publiekelijk te gaan bidden tot de Here. Daarom hou ik ook meer van Amerikanen dan van Nederlanders
M
Het is Trump er vooral om te doen christelijke stemmen binnen te halen. Maar het christelijke geloof interesseert hem zelf geen snars. Hij zet mensen vooral aan tot boosheid. We moeten bidden voor Amerika, dat op dit moment zo diep verdeeld is.
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!