Pakistan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 augustus 2020 door Redactie

TikTok video waarin islamitische zakenman christenen geld biedt om zich te bekeren gaat viral

In Pakistan is een video viral gegaan van een islamitische zakenman die christenen geld biedt wanneer ze zich bekeren tot de islam. De video wordt door duizenden mensen gedeeld op TikTok. Eerder werd er al massaal een video gedeeld waarin een groep moslims een jonge christen dwingen om zijn geloof af te zweren.

Mian Kashif Zameer Chohadary is een zakenman die rijk is geworden dankzij de textielhandel. Eerder deze week plaatste hij een video op het populaire platform TikTok waarin hij christenen geld aanbiedt wanneer ze besluiten om zich te bekeren tot de islam. Hij belooft christenen een kleine 1200 dollar per persoon. Wanneer een heel gezin zich bekeert, is hij bereid bijna 6000 dollar te schenken. De video ging in korte tijd viraal.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Geld om in een leugen te gaan geloven. Maar ja, heel wat christenen in die regio zijn wel heel erg arm, dus wij kunnen makkelijk er iets over zeggen, maar moeilijk doorgronden hoe groot zo'n verleiding is als je kinderen geen eten/kleding/etc hebben. De duivel is en blijft de duivel, of hij zich nu Christus of christenen probeert te verleiden. Heel moedig als christenen dan daar tegen opstaan, kunnen ze ook alleen maar doordat Christus als Hogepriester bij de Vader voor hen pleit.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!