Schouten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

17 augustus 2020 door Redactie

Hoe Carola Schouten zich als minister laat inspireren door haar geloof in Jezus

Zondagavond werd Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit uitgebreid geïnterviewd in Zomergasten. Het voormalig Kamerlid namens de ChristenUnie was daarin openhartig over onder andere haar persoonlijk geloof. Wat waren de belangrijkste momenten van het drie uur durende interview? We zetten vijf hoogtepunten voor je op een rijtje: "Het gaat heel vaak over iemand vergeven. Maar ik denk dat het soms moeilijker is om vergeving te aanvaarden."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen
Bekijk de hele uitzending hier terug

Reacties

Prachtig, om te weten dat we mederegeert worden door wedergeboren gelovige christenen zoals Carola Schouten. Wat een zegen, dat zulke mensen in Nederland nog op democratische wijze gekozen kunnen worden, waardoor de invloed van eenvoudige gelovige christenen, die gaan voor hun broeders en zusters ten gunste van het landsbelang, zichtbaar mag zijn. Halleluja.
M
Ik zit op dit moment tussen de wijngaarden in Toscane Italie. Ik ga de uitzending zeker terugkijken. Schouten is heel integer en durft bij zichzelf te blijven. Haar leven is geen succesverhaal allen maar. Ook een verhaal van vechten en geloven. Dat raakt me en dat spreekt me aan in haar.
N
Dat is zeker waar, Martin. Dat zee dicht bij zichzelf durft te blijven. Het is haar zeker niet aan komen waaien Ik heb de uitzending gezien.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!