Bram en Helma
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

16 juli 2020 door Patrick Simons

Bram barstte door een brief van een kerk in huilen uit: "Hoe kan dat nou?"

Bram en Helma de Blouw gingen hun hele leven waar God hen naartoe riep. Het bracht ze op talloze plekken in de wereld, maar Gods leiding ervoeren ze zowel in hun jongerencentrum in Zutphen als op een schip van Mercy Ships en tijdens hun verblijf in Nieuw-Zeeland. In het boek ‘(G)een bijzonder boek’ doen ze hun verhaal. CIP.nl sprak met Bram in een driedelige serie over een aantal bijzondere onderwerpen uit het boek. Vandaag vertelt hij in het eerste deel over zijn grote verdriet rondom de kerk: “Hoe kun je als kerk nu niet mee willen doen als we jonge mensen bij de Heere Jezus willen brengen? Toen me dat werd medegedeeld kon ik niet anders dan huilen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Bram de Blouw
- Bram spreekt christenen die achter de voordeur zijn 'gescheiden': "Het is toch om te huilen?"
- Bram vroeg God tot twee keer toe om een teken: "Ik schaamde me diep"
Meer over Bram de Blouw »

Klik hier voor meer informatie over ‘(G)een bijzonder boek’

Reacties

M
Ja, het doet zeer wanneer je uit je nest gegooid wordt. Zeker wanneer de argumenten die worden gebruikt in je eigen beleving niets met de bijbelse genade, compassie, opbouw of werkelijkheid van Gods Koninkrijk te maken hebben. God slaat recht met kromme stokken zie ik dan ook weer in jullie leven, er is hoop. Kostbare mensen zijn jullie; die uitleven dat we het niet van de mens of het systeem moeten hebben, maar van God alleen, en Hij zet zijn grondpersoneel wel in om jullie weer te zegenen.
A
Ik geloof mijn ogen niet. Wat een schade hebben jullie geleden. En een hart van goud voor de mensen in nood en dan ook nog geen bitterheid te bespeuren. Dat kan alleen maar genade zijn. Ik wens jullie beide herstel toe en blijf aub uitreiken naar die ander! Het staat immers in Gods woord: de bijbel! Respect hoor!
G
Heel veel respect voor deze mensen....Bless....
Toon meer reacties (15)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen