Second Love
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 juli 2020 door Redactie

Reclameposters Second Love overplakt: 'Denk aan je kinderen!'

In het Zuid-Hollandse dorp Monster zijn reclameposters van Second Love overplakt met een tegengestelde boodschap. Waar de posters normaal gesproken vreemdgaan promoten, is er nu een andere tekst overheen geplakt: ‘Werk aan je huwelijk! Denk aan je kinderen! Neem tijd voor elkaar!’ Wie verantwoordelijk is voor deze actie is vooralsnog onbekend.

Op een doorgaande weg dwars door het dorp heen hangen reclameposters voor Second Love, een datingsite waar vreemdgaan gepromoot wordt. Het gaat om twee posters in bushokjes. De boodschap die er nu te zien is, is echter een heel andere. Er wordt opgeroepen om aan je huwelijk en aan je kinderen te denken. Bovendien wordt er ook nog een praktische tip gegeven: ‘Neem tijd voor elkaar!’. Lokale christelijke partijen zeggen tegenover Omroep West van niets te weten, maar de boodschap wel sympathiek te vinden.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Als het niet goed gaat, ga je als christen niet naar een andere man of vrouw kijken, maar ga je in gesprek met je partner en zoek je hulp als het nodig is. Geen enkel huwelijk gaat zonder moeilijkheden. Iedereen is wel eens uitgekeken op zijn/haar vrouw/man. Dan ga je aan je huwelijk werken. God haat overspel en echtscheiding. Laat je niet verleiden om naar een ander te kijken dan je eigen man/vrouw.
S
Al met regelmaat langsgereden! Eigenlijk dacht ik dat dit wellicht in alle bushokjes zou hangen waar deze reclame gepromoot wordt, maar blijkbaar alleen in monster. Wellicht dat het kerken in andere gemeentes ook inspireert om te doen ;-)
Als dat nou niet om te huilen is

dat dit gepromoot word en dat onze kinderen die ooit pubers worden meteen op een dwaalspoor gebracht worden om maar buiten het huwelijk te gaan snoepen alsof vreemdgaan normaal is!Voor dat ik tot geloof kwam deed ik keihard mee met losbandigheid en noem maar op!I was blind but now i see.Het brengt alleen maar verwoesting!

hele gezinnen raken ontwricht!Als het aan mij ligt gaat die site vandaag de lucht nog uit!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen