Henk van Deutekom
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

09 juli 2020 door Henk van Deutekom

Vijf redenen waarom christenen niet in actie komen tegen coronamaatregelen (ten onrechte)

In juni zijn wij, een groep christenen uit Arnhem en omgeving, de straat opgegaan om te demonstreren voor echt samen leven, en tegen de 1,5 metersamenleving. Wij wilden tot uitdrukking brengen dat de zorgen in de samenleving ook onze zorgen zijn, én dat God er is en antwoorden heeft: voor eenzamen, ondernemers, zieken, voor herstel van de samenleving. De 1,5 metermaatregel en beperking van allerlei grondrechten passen daar niet bij. Wij zijn er diep van overtuigd, dat deze maatregelen de samenleving ernstig beschadigen en disproportioneel zijn.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Reformatorisch Dagblad uit opnieuw kritiek op coronapas
- Staphorst: gevaarlijke coronabrandhaard of gezochte zondebok?
- SGP-fractievoorzitter Staphorst te gast in talkshow: "Ik sta mijn ziekenhuisbed af"
- Hans Borghuis schrikt van tweedeling: "Schokkend hoe christenen elkaar neersabelen"
- Coronamaatregelen weer invoeren op Biblebelt? Prof. dr. Huijgen antwoordt
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Efe. 5:11-12: ‘Doe niet mee met de slechte, onvruchtbare dingen van de duisternis. Breng ze liever aan het licht. Ontmasker ze. Want de dingen van de duisternis worden stiekem gedaan – en ze zijn bijna te erg om hardop te noemen.’

Ik heb gisteren o.a. twee YouTube video's gezien: 'Jensen show 190 en 82. Eén ding is voor mij duidelijk: hij ontmaskert wel. Wat hij verwoordt is 'bijna te erg om hardop te noemen'. Ook video's gezien op het kanaal: 'Cafe Weltschmerz'. Laten we geen mensen zijn, die de 'Nieuwe - 666 - Wereldorde' vrij baan geven!!!
A
stiekem agenten in burger (z.g. hooligans) de vredige sfeer kwamen verstoren. De overheid wil niet, dat hiertegen wordt gedemonstreerd. In alle plaatsen is en wordt dit verboden. Terwijl het een grondrecht is. Waarom zou de overheid dit doen? Een kleine groep van 40 laat men nog wel toe. Maar niet duizenden mensen, die tegen de coronamaatregelen zijn. Ik dacht al: zijn er christenen, die begrijpen wat in ons land nu wordt gedaan? Maar dit groepje heeft het begrepen. Veel Zegen, meneer van Deutekom en uw groepje. Heel goed!

m
Bedankt voor die fijne artikel! Het is tijd om opstaan en wakker te zijn als Kerk en een stem te zijn van en voor de waarheid, dit betekent inderdaad uit onze comfort zone op te staan en actie te ondernemen geleid door de Heilige Geest! God zegen!
Toon meer reacties (17)