Piet van Midden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 juni 2020 door Piet van Midden

Dit Bijbelverhaal doet mij denken aan de strijd om corona-vaccins

Stel het je even voor: HET VACCIN tegen corona komt op de markt. Iedereen heeft er lange tijd naar uitgezien. De farmaceutische industrie heeft geweldig gepresteerd. En dan? Een rat race.

Het doet me denken aan een bekend Bijbelverhaal: Johannes 5. Jezus gaat op een van de joodse feestdagen naar Jeruzalem en komt dan langs Betzata (andere handschriften: Betesda), aan de noordoosthoek van het tempelplein. Daar worden de offerdieren gewassen maar daar ligt ook een menigte zieken, blinden en verlamden. Het moet een weinig opbeurend gezicht zijn geweest. Waarom liggen ze daar? Er komt echt geen dokter langs. Ze wachten op de beweging van het water. Als dat opborrelde, zou het geneeskrachtig zijn.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Piet van Midden
- Wat het vijfde gebod te zeggen heeft over de coronacrisis
- Volgens dominee Piet van Midden zijn kerkdiensten via de livestream bij voorbaat mislukt
- Dominee Piet van Midden kraakt coronamaatregel: 'Maatschappij wordt naar de vernieling geholpen'
- Waarom we de naam Jezus met kerst niet in de kerk moeten gebruiken
- De Bijbel het meest gelezen boek? Ik geloof er niets van
Meer over Piet van Midden »

Reacties

R
Het doet me inderdaad aan Bijbelse verhalen denken. Openbaringen 13 bijvoorbeeld. Dit is een perfect voorbeeld van hoe de Satan de mens verleidt en hoe men de Mammon achterna rent als grote redder. Het verbaas me hoeveel mensen mee gaan met deze Pandemie Hoax.
Hopen en bidden voor een vaccin? Los van de vraag of een echt veilig vaccin zo snel mogelijk is! Wat voor 'troep' zit erin? Het hormoon HCG dat steriliteit veroorzaakt? GNRA dat bij mannen de testikels doet krimpen? De directeur vd WHO was toplid van de gewelddadige Ethiopische Communistische Partij. Vandaar de politieke banden met China! Om maar wat te noemen. (Bron: Robin de Ruiter: Coronacrisis. Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij) Wordt vervolgd!

Vervolg 19 juni 12:35. En zoek eens op YouTube naar: 'Robin de Ruiter Interview 1-8'. Een interview uit 2011! Maar luister eens hoe hij aantoont dat al vanaf eind jaren 60 gewerkt wordt aan de komst van de nieuwe wereldorde met als leider meneer 666! Mijn oren klapperden! (Hij is geen christen. Mijn advies: gewoon blijven luisteren.)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!