Olga
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

Auteur: Patrick Simons

Na heerlijke vakantie deed Olga een schokkende ontdekking: "Mijn man belde direct 112"

Het leven lijkt Olga Hobelman toe te lachen. Gelukkig getrouwd, drie prachtige dochters en een mooi leven. Maar kort nadat ze terugkeert van haar vakantie, gaat het mis. Goed mis. Ze krijgt ’s nachts een zware epileptische aanval en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Na de CT-scan krijgt ze te horen dat ze een goedaardige hersentumor ter grootte van een pingpongbal in haar hoofd heeft. Een onzekere periode met meerdere aanvallen volgt. De grote vraag is of ze moet kiezen voor een operatie of niet. “Al vanaf het begin heb ik een enorme rust ervaren. Terwijl ik van mezelf niet altijd zo ben.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

L
Bedankt voor je getuigenis Olga en Erik. Ontroerend mooi!M
Hou Olga, wat een prachtige getuigenis! Ik ken iemand die een soortgelijke periode nu meemaakt maar dezelfde rust en vrede mag ervaren die jij ervaren hebt en nog steeds ervaart! Wat is God goed! God zegent jou en je familie.
M
Even schrok ik toen ik je foto zag bij CIP. Wat zouden de ontwikkelingen zijn? Juist omdat we elkaar kennen vanuit Herstel en PowerParent, komt het dichtbij. Ben blij je te kennen. Juist wanneer we dit soort zaken meemaken, waarbij onze eigen (schijn) controle ophoudt, zien we hoe groot God is. Het is zo kostbaar dat Hij voor ons kiest, no matter what. En prachtig dat je dat hier door mag geven. In Zijn spoor verder!
Toon meer reacties (1)