Patrick
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

09 juni 2020 door Patrick Simons

Weten Black Lives Matter-activisten dat er een genocide op zwarte christenen plaatsvindt?

‘Black Lives Matter! Black Lives Matter! Black Lives Matter!’ Terwijl deze lijfspreuk van antiracisten talloze malen door de straten van Minneapolis, New York, Londen en Amsterdam schalde, werden er in West-Afrika tientallen christelijke zwarte levens genomen. Omdat ze de verkeerde God aanhangen. Islamitisch terreur blijft in West-Afrika toenemen. Maar toch bekruipt mij het idee dat het leven van zwarte christenen in West-Afrika niet zo belangrijk is voor de vele demonstranten die afgelopen week de straat op gingen.

Tillé, een klein dorpje in Mali. Diepe rouw ligt als een beklemmende deken over het dorp heen. Moslimextremisten lieten vorige week een spoor van dood en verderf na bij aanvallen in deze regio. In totaal kwamen 27 zwarte christenen om het leven. De terroristen kwamen op motorfietsen de dorpen binnen gereden om dood en verderf te zaaien. Om ouders van hun kinderen te beroven, om kinderen wees te maken. Sommige christenen werden levend in brand gestoken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Racisme
- Arjen ten Brinke zwijgt niet langer over racisme: "De kerk heeft geen schone handen"
- Gilbert Thera open over racisme: "Als ik het zwembad inging, ging iedereen het zwembad uit"
- Volgens Rocco Rausch houdt Black Lives Matter iedere christen een spiegel voor
- Theoloog vraagt zich af of Black Lives Matter tegen de Bijbel in gaat
- Tear komt met statement over Black Lives Matter: 'Ook binnen de kerken is het te vaak stil'
Meer over Racisme »

Reacties

E
Ik ben blij met dit artikel. Het is opvallend hoe eenzijdig de berichtgeving is.
W
De BLM interneert het niet, de NOS de overige msm interesseert het ook niet. Ik zat me weleens af te vragen, waarom zelfs feministen opkomen voor moslimvrouwen om het “recht” te behouden een boerka aan te trekken? Wat? Het “recht” om gemuilkorfd door het leven te gaan? Ik weet het nu. Allemaal, worden ze, de BLM, NOS en msm, de feministen, geleid door de geest van de antichrist. Niet meer, niet minder
A
Nee, BLM fanaten weten dat niet, en het zal hen ook niet interesseren, want het gaat daar helemaal niet om. Ook in Amerika niet, als je naar de statistieken kijkt en ziet hoewel zwarte levens afgesloten worden door toedoen van medezwarten. De BLM rebellie heeft een diepere motivering, namelijk het demoniseren van de blanke bevolkingsgroep. En de afschuwelijk moorden door de mohammedanen op christenen, zijn eveneens van satanische oorsprong, omdat de daders vinden dat het de missie van de Islam is de wereld te veroveren.
Toon meer reacties (11)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.