Mathijs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

08 juni 2020 door Mathijs van der Tang

BOA's die onze kerk controleerden lieten anti-racismedemonstranten hun gang gaan

Een islamitische aanslag leidt meestal tot veel woede. Als de aanslag het nieuws haalt, tenminste. Politici die deze woede vertolken, krijgen vaak het verwijt dat ze politiek bedrijven over het lijk van slachtoffers. De mensen die deze verwijten uiten stonden deze week vermoedelijk op de Dam. Met duizenden. Het houden van de regels had even geen prioriteit.

De verantwoordelijke burgemeester Halsema demonstreerde zelf mee. De persoon die aanleiding gaf tot deze demonstratie was de Amerikaanse agent die George Floyd eigenhandig deed stikken. De demonstratie was niet de enige reactie. Demonstranten in Amerika verbouwden ongevraagd vele winkels en over de hele wereld werd geprotesteerd. De gefilmde dood van Floyd zette miljoenen in beweging.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Mathijs van der Tang
- Nederland wordt geregeerd door een Sanhedrin van elitaire, hoogopgeleide farizeeërs, schriftgeleerden en hogepriesters
- Waarom een christen die ophef veroorzaakt aan de goede kant staat
- Premier Rutte, stop met het slopen van onze tradities
- D66-minister ontpopt zich tot een hogepriester van opstandige feministen
- Hypocriete Democraten deden zelf wat ze Trump verwijten
Meer over Mathijs van der Tang »

Reacties

De enige oplossing is niet een hagepreek tegen links anarchisme, maar tegen vijandige polarisatie die het volk verdeelt en tegen elkaar opzet. De enige oplossing is een hagepreek die de liefde van Jezus voor alle mensen centraal stelt.
A
Zulk een ‘hagepreek’ zal onmiddellijk door horden BOA’s worden ontbonden, en onderwerp zijn van talrijke talkshow waar de discussie gevoerd wordt door aanhangers van het genoemde linkse anarchisme, alwaar dan wordt vastgesteld wordt dat de prediker zich schuldig maakt aan het in gevaar brengen van de volksgezondheid en staatsveiligheid. En de politieke elite zag dat het zeer goed was.

j
Er wordt duidelijk met 2 maten gemeten. Daarbij delven christenen die naar de kerk willen en willen zingen helaas het onderspit. Dat steekt!
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen