Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 juni 2020 door Patrick Simons

Trump laat straten schoonvegen om met Bijbel te kunnen poseren

De Amerikaanse president Donald Trump wil de rellen in Amerika hard aanpakken. Hij dreigt zelfs om het leger in te zetten. Na een persconferentie dinsdag besloot hij om lopend naar de St. Johns kerk te gaan. Daar poseerde hij uitgebreid met een Bijbel. Voor die gelegenheid werden demonstranten op een hardhandige manier verwijderd.

De St. Johns kerk was eerder deze week behoorlijk beschadigd geraakt door rellen. De kerk wordt ook wel de kerk van de presidenten genoemd. Dat komt omdat de kerk, die tegenover het Witte Huis staat, sinds 1816 door iedere Amerikaanse president minstens één keer is bezocht. Trump besloot om na de persconferentie naar de kerk te wandelen. De vele (vreedzame) demonstranten die daar waren, werden verwijderd voor die gelegenheid. Een cameraman van een Australische filmploeg werd daarbij zelfs neergeslagen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Als een 'christen' iemand is die op Jezus lijkt, en ik zie de foto en lees het verhaal over meneer Trump, dan zou ik vandaag mijn geloof aan de wilgen hangen. Gelukkig ken ik Hem en weet ik dat Hij zachtmoedig en nederig van hart is. Mijn Jezus reageert met gezag op de boze geesten in de hemelse gewesten, maar heeft mensen lief. En ik wil Hem volgen en deze president liefhebben en voor hem bidden, dat heeft hij nodig.
H
Wat een tendentieuze manier weer om Trump neer te zetten!! Ik word hier zó moe van...

Trump is de president; bekleedt het hoogste ambt in de USA. Maar overal waar hij gaat wordt hij ‘aangevallen’ door Democrats en globalisten, omdat hij hun fascistische sprookje dwarsboomt... Ik begrijp heel goed dat Trump een straat of kerk laat ‘schoonvegen‘ als hij ergens een video wil opnemen. Geen enkele president vóór hem heeft moeten doorstaan wat hij dágelijks moet doorstaan...

Dus ik geef Trump groot gelijk: wie niet horen wil, moet maar es voelen!
O
Lekker voorbeeld dit weer. Jammer
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.