Charlotte Visser
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

28 mei 2020 door Patrick Simons

Een droom zette het leven van Charlotte op z'n kop: "Ik rende in mijn pyjama naar de kerk"

Op een christelijke school leerde Charlotte Visser als kind dat God beschermt en voor haar zorgt. Een traumatische ervaring gooide op 13-jarige leeftijd roet in het eten. God beschermt juist niet, dacht ze. Charlotte verhuist naar Polen en groeit daar op in een niet-gelovig gezin. “Ik geloofde niet dat God bestond. Ik dacht dat mensen God creëerden om het voor zichzelf makkelijker te maken.” Een reis naar Finland en een bijzondere droom zetten haar leven echter volledig op zijn kop. “Ik ging in mijn pyjama naar de kerk.”

Op 21-jarige leeftijd vertrekt Charlotte vanuit Polen, waar ze vanaf haar dertiende woonde, naar Finland. Om haar eigen identiteit te ontdekken, zo vertelt ze. “Ik wilde ontdekken wie ik was. In Nederland en Polen kende ik veel mensen, maar ik wilde juist niemand om me heen bij deze zoektocht. Daarom ging ik naar Finland. Op deze manier kon ik zonder invloed van bekenden een eigen identiteit creëren. Maar terwijl ik bezig was met een zoektocht naar mijn eigen identiteit, ontmoette ik God. En ook nog eens op een heel bijzondere manier.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

P
Als men dit leest ,dan kan je alleen maar blij worden. Geweldig toch ? God alleen de Ere. Van uit de duisternis naar het Licht .
J
Gewoon in één woord: geweldig! Dat God ons zo door en door kent en op bijzondere momenten ook bijzondere dingen in ons leven wil doen. Een heerlijk getuigenis!
E
Wow, wat een getuigenis.... Hoe God op zoek is naar die ene... Het blijft me verwonderen. Tranen in mijn ogen. Wat is Hij goed!
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.