Maurice de Hond
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

26 mei 2020 door Jeffrey Schipper

Volgens Maurice de Hond heeft afstand houden in de kerk geen zin: "Er is sprake van massahysterie"

Dopen met een stok? Anderhalve meter afstand houden in de kerk? “Dat heeft geen zin. Er is sprake van massahysterie”, vertelt Maurice de Hond. De opiniepeiler steekt zijn mening niet onder stoelen of (kerk)banken. De laatste weken roert hij zich meer en meer in het coronadebat naar aanleiding van de vele onderzoeken die hij over dit virus verzamelt. Waar moeten christenen op letten in de anderhalvemeterkerk? CIP.nl sprak met hem.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
DE OPLOSSING: HAGEPREKEN, doen dus en zingen met de wind mee.

Shalom
A
Klinkt overtuigend mbt goede ventilatie.Nu mag de politiek dit ter harte nemen.Straks zitten we met 30 man in bioscoop met slechte ventilatie en worden we alsnog ziek ????
R
Ik ken, als marketeer, Maurice al heel lang, en ben het vaak met hem oneens. Niet om wat hij meet, maar om welke conclusies hij daaruit trekt! Maar hier baseert hij zich helemaal niet op onderzoek, en ben ik het grotendeels wel met hem eens!

Wat het zingen betreft legt hij terecht de link met de omgeving waar gezongen wordt, en voorlopig mogen er sowieso maar 100 mensen tegelijk in de kerk, zingend of niet! Als het dan een heel grote kerk is is de kans op besmetting minimaal! En ventileren, uiteraard!

Toon meer reacties (16)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.