Fred de Vries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

18 mei 2020 door Fred de Vries

Onschuldig gezin ziet vakantiegeld in rook opgaan door corona-regime

Het is mooi weer, het is de maand van mei en al wandelend door het winkelcentrum krijg je ineens het lumineuze idee naar de banketbakker te gaan en vier taartjes te halen, die samen met je gezin op te gaan eten. Thuisgekomen komt één van de gezinsleden op een nog lumineuzer idee: Waarom eten we dit niet in het park?

En zo geschiedde.

Twee krukjes gepakt, één weet een bankje waar paps en mams op kunnen zitten, de overige twee nemen een krukje, keurig netjes op meer dan één meter vijftig afstand van elkaar en het leuke gezin begint gezellig te peuzelen aan hun zojuist gescoorde taartje. Het is lente, de ei zit in de maand en dan komen er dingen los in de mens. Gaan ze leuke dingen doen, zoals taartjes eten in een park.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Vrouwen moeten hun mond houden
- In mijn achtertuin geen stofzuigerkerk!
- Laten we de kerkdiensten maar helemaal afschaffen
- Lange leve de grote gezinnen uit de Biblebelt!
- Staphorst in coronatijd: we kunnen er maar niet mee omgaan
Meer over Fred de Vries »

Reacties

Het is weer een belhamelig stukkie, maar ik snap het wel. Lachu!
C
Serieus?

God vraagt ons respect te hebben voor degenen die Hij over ons aangesteld heeft. Die op hun beurt weer mensen aanstellen die op hun beurt weer mensen aanstellen en ergens in die rij staat die BOA.

Mogelijk een broeder- of zuster-in-Christus van u, die zijn of haar werk uitvoert.En die moet nu een bloemkool naar het hoofd krijgen..?
G
Ook de BOA hierterplaatse heeft geen positieve reputatie. Staan enkele vrijwilligers de heg van de peuterspeelzaal te knippen, krijgen ze een boete van de BOA omdat ze hun aanhangertje - formaat 2x kruiwagen - op de stoep hebben staan... Daar win je geen zieltjes mee.En dan een verhaal van langer geleden: een BOA die op een dorpsplein een aldaar rondhangende zoon van een collega naar zich toewenkte, en toen de jongen op zn brommer naar hem toereed, hem een boete gaf wegens rijden zonder helm :-))
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen