Mark Rutte
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 april 2020 door Jeffrey Schipper

Zo reageren christenen op verlengde coronamaatregelen en persconferentie Rutte

Het kabinet verlengt de sinds medio maart ingestelde maatregelen omtrent het coronavirus tot woensdag 20 mei. Dit betekent dat in ieder geval tot die tijd kerkdiensten in afgeslankte vorm (maximaal 30 personen) blijven plaatsvinden. Dinsdagavond noemde premier Rutte deze crisis "waarschijnlijk de meest ingrijpende en bedreigende periode die we ooit hebben meegemaakt". We zetten een aantal reacties van christenen op zijn persconferentie en de verlengde maatregelen op een rijtje.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Wat ik heel erg vind: er wordt niet aan God gedacht. We moeten het “samen doen”. Maar alleen als de Heere er Zijn zegen aan geeft is er heil te verwachten. Wat zijn we als natie ver bij de God van de Bijbel vandaan. We moeten onze schuld voor Hem belijden! Daar mankeert het aan; ook bij mij....... Wederkeer tot Hem en bekering, dat is Zijn doel met deze oordelen.
M
Ook als gezegd kan worden (zoals o.a. hierboven te lezen) dat de premier geloofwaardig overkomt, wil dat nog niet zeggen dat het geloofwaardig is.

Eerlijk gezegd verbaast het mij niets dat er zoveel positieve reacties zijn, want leugen is zo'n beetje de norm geworden.

Wordt wakker, hardslapenden. Kijk goed naar de feiten, u wordt misleid.
S
Het is beangstigend hoe er gereageerd wordt door de politiek en Rutte op een griepgolf. Een hele maatschappij wordt naar de knippen geholpen. Het lijkt steeds meer op een politieke agenda die wordt uitgevoerd. Straks niet meer reizen zonder vaccinatiekaart?
Toon meer reacties (14)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.