Senna
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

21 april 2020 door Jeffrey Schipper

Senna groeide op met de islam en volgt nu Jezus: "Dankzij mijn wedergeboorte is mijn ticket voor de hemel binnen"

Op het strand van Kijkduin vertelde een jongeman haar enthousiast over Jezus. Daar werd Senna’s nieuwsgierigheid gewekt. Deze jongen zei tegen haar ‘Als je wil weten welke God je moet volgen, vraag het Hem gewoon.’ In gesprek met CIP.nl vertelt Senna, opgegroeid binnen een islamitisch gezin, waarom ze nu Jezus volgt. “Dankzij mijn wedergeboorte is mijn ticket voor de hemel binnen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

C
Mooi getuigenis, Senna!

Veel Zegen gewenst!
J
Ik ben opgegroeid in de RK, zonder al te veel van de Bijbel te weten. Ik leende van een Christelijke kennis een auto om naar mijn opdrachtgever te kunnen gaan.

Onderweg hoorde ik een reformatorische preek over het ´Goede Nieuws (zonde-verloren, berouw, bekering, geloof-leven) die mij zodanig raakte dat ik aan het eind van de dag mijn leven in de hand van de Heere gelegd heb. Ben sindsdien volgeling van HEM.

Wat een rust. In Hem ben je geborgen voor de dag van morgen.

Vertel dit goede nieuws aan iedereen. Gelegen of Ongelegen!
W
Waarom denken wij, gelovigen in Jezus toch altijd dat we “naar de hemel gaan”. Dat is helemaal niet waar en is overgewaaid uit de oude Babylonische religies en door de RK kerk naar binnen geslopen. God koninkrijk komt naar ons toe! ‘Ik zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, uit de hemel naar beneden komen, bij God vandaan. Zij zag er feestelijk uit, als een bruid die zich mooi heeft gemaakt voor de bruidegom en hem opwacht. Ik hoorde een luide stem vanaf de troon zeggen: ‘Gods woonplaats is nu bij de mensen, Hij zal bij hen wonen. Openb 21
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.