Familie Fusco
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 maart 2020 door Nienke Alblas

Christelijk gezin verliest vier familieleden aan het coronavirus, 19 familieleden in quarantaine

Wat een gezellig en fijn familiediner moest worden is voor de Fusco-familie uitgelopen op een enorm drama. Een week later zijn namelijk maar liefst vier familieleden overleden aan het coronavirus. Meerdere gezinsleden vechten bovendien nog voor hun leven op de intensive care. De Amerikaans-Italiaanse familie uit New Jersey wordt daarmee gruwelijk hard getroffen door het virus dat de hele wereld in zijn ban heeft. Dat melden verschillende media.

Kort na familiediner werd het eerste slachtoffer Rita gediagnostiseerd met corona. Rita is met 55 jaar het oudste kind in de Fusco-familie. Ze had geen andere gediagnostiseerde kwalen naast het virus. Momenteel wordt hier nog verder onderzoek naar gedaan. Na vier dagen op de intesive care kwam de godsdienstlerares te overlijden. Dit was een enorme klap voor de familie Fusco. Veel tijd had de familie echter niet om het nieuws te verwerken. Broers Carmine en Vincent werden namelijk ook ernstig ziek van het virus. Niet veel later werd ook moeder Grace opgenomen in het ziekenhuis.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- 22 redenen om als christen niet bang te zijn voor het coronavirus
- Jacko is actief op de corona-afdeling: "Een zieke zei: 'Als je Jezus hebt, maakt het eigenlijk niet zoveel meer uit'"
- Megakerken in Zuid-Korea openen hun deuren voor eerste samenkomsten na coronacrisis
- 4 verhalen uit de Bijbel die christenen helpen om de coronacrisis te duiden
- Reformatorisch echtpaar overleeft op wonderlijke wijze corona: "Mogen getuigen dat God ons leven heeft gered"
Meer over Corona »

Reacties

J
Hier zijn geen woorden voor. . wel meeleven in voorbede.

Laat ieder er toch van doordrongen zijn dat wij, in de praktijk van elke dag, tot het uiterste moeten gaan om de hygiëne voorschriften op te volgen...dus ook geen gezellige praatjes met elkaar in de supermarkt: daar zijn de vakkenvullers en ÈN HUN FAMILIE een zeer kwetsbare groep. Laten we elkaar aanspreken op onverantwoord gedrag, daar niet lacherig over doen bidden dat ons land en volk weer zicht krijgt op- en zich verootmoedigt in gebed tot- de Almachtige!
Laten we ons als christenen vooral verootmoedigen voor de Heer, dat Hij ons land, Europa en de rest van de wereld genadig is. Laten we elke gelegenheid aangrijpen om goed te doen en om te getuigen van de diepe vrede en de rust die onze Heer Jezus ons geeft.

Ik pluk al vele jaren allerlei wilde kruiden in de natuur, waardoor het mij direct opvalt als er bepaalde kruiden ineens in grote getale opkomt. De pest en de cholera moeten ons geleerd hebben dat ziekten alles te maken heeft met wat wij eten. Wat mij momenteel opvalt is, dat er in het wild overal een ongewone grote hoeveelheid postelein groeit. Ik eet er elk dag heel veel van. Of het iets met de weerstand tegen het virus bijdraagt, weet ik natuurlijk niet.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.