Arjan Baan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

18 maart 2020 door Patrick Simons

Arjan Baan: "De Heere Jezus zal straks daadwerkelijk de corona dragen"

De coronacrisis zorgt ervoor dat ook predikanten en evangelisten meer tijd hebben. Preekbeurten worden bijvoorbeeld afgezegd en bijeenkomsten gaan ook niet door. Evangelist Arjan Baan besloot daarom om, gedurende de coronacrisis, een vlog te starten. Dinsdag plaatst hij het tweede deel: over de angst van de glazenwasser voor een anti-coronavaccin.

Toen de glazenwasser bij Baan langskwam, besloot hij om een praatje te maken over de coronacrisis. “Hij zei dat het hem best wel bezighield. Hij was alleen niet zozeer bang voor het coronavirus, maar vooral voor het vaccin dat straks gaat komen. Ik vroeg wat hij bedoelde. Hij zei: 'Weet je dan niet dat de illuminatie achter het virus zitten en ons straks allemaal in de rij willen hebben om giftige stoffen in te spuiten. U moet op YouTube eens naar Ronald Bernard kijken. Die heeft filmpjes opgenomen over de werkelijke macht in de bankwereld. Het is veel corrupter en slechter dan u denkt.'

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Corona
- Hans Borghuis schrikt van tweedeling: "Schokkend hoe christenen elkaar neersabelen"
- Coronamaatregelen weer invoeren op Biblebelt? Prof. dr. Huijgen antwoordt
- Coronavirus piekt in Staphorst, Hersteld Hervormde Kerk grijpt in
- De coronadiscussie in christelijk Nederland: vechten of voeten wassen?
- SGP-Kamerlid: "Gezonde mensen worden uitgesloten van het openbare leven"
Meer over Corona »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Beste Anne, helaas zit je helemaal opgesloten in je eigen gelijk. De profetie van het boek Openbaring kan je echter niet opsluiten in zijn eigen tijd. De woorden spoedig en weldra is geschreven voor geestelijke christenen die de Heer verwachten (ook in Zijn oordelen), niet voor rekenkundigen.
J
Anna salomons. Doe alsjeblieft goed onderzoek want je zit er echt naast. De antichrist gaat komen en Jezus ook. Waarvoor leven we anders nu nog?? Het boek Openbaringen is na het jaar 70 geschreven en moet nog in vervulling gaan. Nu doet u alsof Jezus een leugenaar is.
A
Beste Arjan Baan, als het zo uitkomt is evangeliseren prima, maar om daar nou de antichrist en de wederkomst bij aan te halen, dat is voor mij een brug te ver. Dat valt bij mij onder het hoofdstuk, manipulerende evangelisatie... te meer omdat de zgn antichrist niet komt en de wederkomst een gepasseerd station is - Jezus zei 2000 jaar geleden dat Hij spoedig zou terugkomen, en spoedig is spoedig, weldra is weldra, nabij is nabij, en daar kunnen we zo maar geen 2000 jaar van maken...de woorden spoedig, weldra en nabij zijn geen rekbare begrippen.
Toon meer reacties (1)