Ds. P. Nobel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

02 maart 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. Nobel laat zich na moeilijke periode niet stoppen: "Jezus volgen betekent niet dat je de makkelijkste weg bewandelt"

“In de kerk kan het er soms harder aan toe gaan dan in ‘de wereld’. Die les heb ik geleerd in mijn vorige gemeente”, vertelt ds. P. Nobel. Vaak wordt gezegd dat dominees het mooiste beroep ter wereld hebben, maar er is volgens de predikant ook een schaduwzijde. “Ik heb geleerd dat Jezus volgen niet betekent dat je met Hem over de makkelijkste weg wandelt.” CIP.nl zocht hem op in zijn nieuwe woonplaats Garderen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Wat een eerlijk en open getuigenis van een predikant die bij ons in Genderen tot rijke zegen is geweest. Hij is voor mij een echte broeder in Christus!
B
Au die ingebeelde hemel kan echt! Na veel strijd over 1 kor 11 .ben ik tot de conclusie gekomen dat het tot de scheppingsorde behoort. Dat geeft een hele schuiving over het onderwerp de hoofd bedekking. Als je tot oneer kunt zijn als kaalgeschoren en meent toch de hemel in kunt gaan dan beeld je dat echt in. En ja heel de kerk wereld wijd ziet het cultuur bepaald, zelfs in de gergem. Augustinus schreef al in de belijdenissen dat er tegen verordeningen die de scheppingsorde betreffen ergernis zal zijn .

We zijn ontbloot hierdoor krachtloos is o
B
We moeten ons bekeren. En geloven in het gebed van Jezus .vergeeft het hun want ze weten niet wat ze doen .Jezus is naakt gestorven opdat wij bekleed kunnen worden.voor hen die ons al zijn ontvallen is er hoop op het gebed van Jezus , wij mogen echter niet tot oneer blijven.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.