Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 februari 2020 door Patrick Simons

Democratische presidentskandidaat: "Geen enkele overeenkomst tussen gedrag Donald Trump en wat ik in de Bijbel lees"

De democratische presidentskandidaat Pete Buttigieg heeft hard uitgehaald naar Donald Trump. Hij stelde live op CNN dat er geen overeenkomsten zijn te vinden tussen de leer van de Bijbel en Trump. Ook zei hij niet te begrijpen dat christenen supporter van Trump zijn.

Een vraagsteller meende dat Republikeinen geloven dat zij het christendom bezitten. Burrigieg reageerde daar in eerste instantie op door te stellen dat God helemaal niet bij een politieke partij hoort. “Ik vind het ook belangrijk om te zeggen dat de grondwet en mijn presidentschap voor iedere religie is, ook voor de mensen zonder religie. Ik wil mijn geloof aan niemand opdringen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Waar de democraten voor staan is miz niet tot nauwelijks Bijbels te onderbouwen. Dus heel practisch:

Homofiele, genderneutraliteit, abortus, extreme emancipatie, globalisme, geen openlijke geloofsuitingen op scholen, lijken mij nou niet zulke Bijbelse thema's. In de zin dat die "moeten" worden onderwezen/uitgeleefd.
A
"Hij haalde daar zelfs de Bijbel bij door te stellen dat “mensen de Schrift verschillende interpreteren”.” Als Burrigieg dit standpunt heeft begrijp ik dat hij zegt: "Geen enkele overeenkomst tussen gedrag Donald Trump en wat ik in de Bijbel lees”.Door de linkse deugbril wordt het lezen soms selectief; er staat in de Bijbele niets positiefs omtrent abortus, wel dat het leven van God gegeven is, en dat de mens dat niet zal doden. En sexuele moraal is ook zo'n dingetje.
O
Water bij de wijn doen past velen ook bij ons.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.