Kees van der Staaij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 februari 2020 door Redactie

SGP-leider opnieuw bezorgd over Second Love-reclame: "Ongezond om te doen alsof vreemdgaan normaal is"

'Op weg naar een avontuurtje? Ik ook.' Met deze tekst roept Second Love mensen op om vreemd te gaan. SGP-voorman Kees van der Staaij maakt zich opnieuw zorgen. Al eerder lanceerde hij een tegencampagne: ikgavoortrouw.nl.

“Het is heel ongezond om te doen alsof vreemdgaan maar normaal is. Vaders en moeders, maar ook kinderen krijgen deze reclame te zien als ze over straat lopen of op de bus staan te wachten. Ik ken te veel schrijnende verhalen van stukgelopen relaties, om dit soort overspelreclames naast me neer te leggen. Waarom zouden we dit soort websites nog langer geld laten verdienen met het verwoesten van relaties? Waarom mogen zij daar breeduit reclame voor maken? De regering moet hier iets mee”, vindt Van der Staaij.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Politiek
- Kaag vergelijkt ChristenUnie met 'roestig geparkeerde auto'
- SGP stelt schriftelijke vragen over opkomend salafisme in Nederland
- Kees van der Staaij uiterst kritisch op verlenging avondklok
- Baudet op de bres voor Israël: "Bondgenoot en historisch-religieus verbonden vriend"
- Christelijke regeringspartij stemt tegen voorstel om 500 vluchtelingenkinderen op te nemen
Meer over Politiek »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Een stelletje hufters zijn het die vaders en moeders proberen te verleiden tot ontrouw. En dan die arme, arme kinderen die daardoor de dupe dreigen te worden van echtscheiding. Dank aan Van der Staaij dat hij dit opnieuw onder de aandacht brengt.

Kees heeft helemaal gelijk... en onze regering moest op haar achterste poten staan tegenover deze schandalige reclame. Overheid: u zult verantwoording moeten afleggen over uw beleid. Zeker als het over reclame gaat die huwelijken (lees mensen) kapot maakt. Waar blijft de regering, die toch uit mensen bestaat die een hoog IQ hebben, blijkens hun status?
A
Gezonde normen en waarden worden steeds meer getorpedeerd in het kader van "alles moet kunnen". Ziet men nou ECHT niet een verband met onze ontwrichte en steeds harder wordende maatschappij waarin jongeren steeds meer losgeslagen gedrag vertonen, verslaafd raken enz.? Hoe meer huwelijken en samenlevings-verbanden kapot gaan, des te meer zijn kinderen weer de dupe. Ik kan hier boos om worden maar ook heel verdrietig. Is het tij nog te keren??
Toon meer reacties (6)