abortus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 februari 2020 door Patrick Simons

Verpleegster getuigt van gruwelijke praktijken bij baby's die in VS abortus overleven

Tijdens een bijeenkomst van de Amerikaanse Senaatscommissie heeft een voormalig verpleegster getuigt hoe er op gruwelijke wijze wordt omgegaan met baby’s die een abortus overleven. Ze worden achtergelaten om te sterven. De regering van Donald Trump wil een wet invoeren waardoor artsen en andere mensen in de zorg verplicht worden om baby’s die een abortus overleven op dezelfde manier te behandelen als een andere pasgeborenen. Dat meldt Christian Today.

Met deze nieuwe wet wil men de gruwelijkheden, waar de verpleegster van getuigde, in de toekomst voorkomen. Verpleegster Jill vertelde over een specifiek methode van abortus waarbij er door de ‘behandeling’ voor wordt gezorgd dat de baarmoederhals van een zwangere vrouw wordt geopend. Daardoor wordt de baby vroegtijdig geboren. De baby zal daardoor tijdens of vlak na de bevalling sterven. Jill vertelde dat sommige artsen ervoor kiezen om voor deze ‘behandeling’ de baby al te doden met een injectie in het hart waardoor deze direct stopt met kloppen. Er zijn volgens haar echter ook veel artsen die dat niet doen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Dat God ogen en harten zal openen!

Zijn zegen en bescherming gewenst voor pro life mensen die opkomen voor ongeboren leven, zoals verpleegster Jill en Kees van Helden en team.
K
In Nederland komen deze gruwelijke praktijken niet voor. In Nederlandse abortuscentra wordt na 12 weken het kindje in stukjes geknipt en dan verwijderd uit de baarmoeder. Dit gebeurd gemiddeld 21x per werkdag.

Dit is nog gruwelijker.
J
Ik denk dat in elk land deze gruwelijkheden voor komen. Er zijn verschillende manieren en ze zijn allemaal afschuwelijk. Het is en blijft moord.
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.