Carola Veldhuizen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

05 februari 2020 door Patrick Simons

Carola was na achttien jaar ziekte klaar om te sterven: "Maar tijdens een gebed gebeurde er van alles in mijn lichaam"

Carola Veldhuizen werd als kind ziek en belandde van de ene ziekte in de andere. Ze kwam in een rolstoel en slikte maar liefst 21 verschillende medicijnen. Ook werd haar verteld dat ze nooit ouder dan 25 jaar zou worden. "Maar tijdens een gebed gebeurde er van alles in mijn lichaam", vertelt ze over een bijzondere gebeurtenis die alles veranderde. Volgende maand viert Carola haar 33e verjaardag. Tegenover Groot Nieuws Radio vertelt ze haar indrukwekkende getuigenis.

Als ze 7 jaar oud is, krijgt Carola pijnklachten en vermoeidheidsverschijnselen. “Het leek heel erg op jeugdreuma en pfeiffer. Maar dat was het allebei niet. Toen werd het parvovirus genoemd, een verzamelnaam wanneer ze het eigenlijk niet meer weten. Dat was het begin van altijd moe zijn, altijd pijn hebben. Op mijn negende kreeg ik ook buikpijn. Omdat ik het niet zo goed had op de basisschool zei de vertrouwensarts, tevens mijn huisarts, dat ik buikpijn máákte. Je hebt het niet naar je zin op school, dus je zult wel buikpijn faken. Na een jaar waren mijn ouders er klaar mee en zijn we naar een andere arts gegaan. Die zei: als het echt zo erg is, moet je bloed laten prikken. Niet veel later lag ik op de operatietafel omdat ik een gescheurde blinde darm had.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

G
Wauw! Mooi!!! Blij met dit artikel!
W
Tja, hier wordt je toch wel sprakeloos van.. Aan de andere kant: het laat weer eens zien dat we vaak veel te klein denken van de Allerhoogste. Ik mag graag het Gebed van Jabes lezen en overdenken; vraag God gerust om veel om zodoende veel te kunnen delen met anderen. Amen.
Toon meer reacties (15)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.