bidden trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 januari 2020 door Geerten van Breugel

Amerikaanse president trapt 'Evangelicals for Trump' af: "Als Amerika wil overleven, moeten we geloof in het middelpunt zetten"

De Amerikaanse president Donald Trump sprak een dag nadat hij het bevel gaf tot de dood van de Iraanse commandant Qassem Soleimani, voor 5,000 evangelicals. Hij gaf zijn toespraak 'Evangelicals for Trump' als reactie op de kritiek van verschillende conservatieve christenen die vinden dat de president moet aftreden. "Ik geloof dat we God aan onze kant hebben. Ik geloof dat, ik geloof dat", aldus Trump.

De dag nadat het magazine Christianity Today de president aanviel op de aangenomen impeachmentprocedure door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, lanceerde de Amerikaanse president een tegenoffensief: 'Evangelicals for Trump'. Afgelopen vrijdag was de eerste bijeenkomst van deze beweging in de El Rey Jesus Church in Miami. waar diverse christelijke leiders bij aanwezig waren. Opmerkelijk was de komst van Franklin Graham, de zoon van Billy Graham, die het magazine Christianity Today oprichtte. Trump noemde zijn familie ''speciaal'' en dankte Graham voor zijn inzet de afgelopen weken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Het zou Rutten en anderen sieren als zij het belang zouden inzien van het gebed als hulp en basis om Nederland te besturen. Dit in plaats van Bijbels verwijderen uit ambtelijke werkplekken en de tweede kamer. Terugkeren naar onze evangelische roots geeft wijsheid in het besturen. Gods woord is een kompas en geeft de weg aan die we mogen en moeten gaan. Anders blijft het : Inspraak zonder inzicht, leidt tot uitspraak zonder uitzicht.
Fantastisch mooi te zien.

K
Waar gaat het nu om bij Trump? God alle eer? Of America first?
Toon meer antwoorden (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events