omar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

10 januari 2020 door Patrick Simons

Omar las in de bibliotheek heel Psalm 119: "Ik zakte door mijn knieën en huilde als een baby"

“Ik wandelde in de bibliotheek en zag ineens een boek op tafel liggen. Het was de Bijbel en hij lag open bij Psalm 119. Ik heb die hele psalm gelezen en zakte door mijn knieën. Ik begon te huilen als een baby.” Aan het woord is Omar Hauari, opgegroeid als moslim en op een bijzondere manier in aanraking gekomen met Jezus en de Bijbel. Hij vertelt zijn indrukwekkende verhaal in een videoboodschap die hij zelf op Facebook deelt.  

Omar groeide op in een islamitisch gezin met elf kinderen. Zijn broer komt op een gegeven moment tot geloof doordat Jezus Zichzelf aan hem openbaart via een droom. Omar heeft echter behoorlijk wat problemen en zit in de knoop met zichzelf. Tot hij tijdens een fietstocht God ontmoet. Een ontmoeting die zijn leven totaal verandert. “Er waren zoveel problemen in mijn leven en ik zag het niet meer zitten. Ik ben gaan fietsen en wist eigenlijk niet waar ik naartoe fietste. Ik kwam op den duur in een bos terecht en het begon heel hard te regenen. Zo hard dat ik besloot om een afdakje te zoeken en te schuilen voor de regen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

W
Geweldige bemoedigende getuigenis. Ik wordt er helemaal blij van. God doet nog steeds wonderen.

Prijs de Heer. ??????
A
Wat een geweldig getuigenis en hoe bijzonder dat de Heer zich persoonlijk aan hem openbaard en aan zijn broer in en droom. Ik weet dat in moslimlanden dit vaker gebeurd, maar als dit in Nederland is gebeurd met zoveel christenen dan geeft dit te denken. Ook dat hij niet meteen een kerk kon vinden, waar hij zich thuis kon voelen geeft te denken. Laten we er wat aan doen!
W
Sorry die vraagtekens horen niet. Ik wilde een hartje en biddende handen en dan pakt het systeem vraagtekens.

Jammer dat ik dat zelf niet meer kan corrigeren.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events