Klaas 1
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

19 december 2019 door Klaas van Denderen

Doe niet alsof het allemaal rozengeur en maneschijn is in Gods Koninkrijk

We mogen dankbaar zijn voor de verhalen over echte levens van echte mensen die niet alleen gaan over klinkende overwinningen, maar die heel menselijk weergeven hoe de meest krachtige geloofshelden door hun echte strijd gaan. Het spreekt over de realiteit zoals wij die zelf van tijd tot tijd ervaren en maakt dat we geen oordeel hoeven te ervaren omdat ook voor de geloofshelden die we kennen uit de Bijbel, niets menselijks vreemd is. Mij bemoedigt en troost de herkenbaarheid ervan in ieder geval gigantisch van tijd tot tijd.   

Waar hoor en lees ik ze vandaag nog? Wie is er open en eerlijk over? Gelukkig doet God er Zelf in Zijn Boek dus niet geheimzinnig over. Zaken mooier maken dan ze zijn is niet des Koninkrijks. Laat het ook niet des Kerks zijn. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen
Klik hier voor de website van Fathers House Ministries

Reacties

R
Beste Klaas, waar praat je over? Gods Koninkrijk is nog helemaal niet op deze aarde maar nog steeds in de Hemel. Als Jezus zal terug keren zal hij zijn troon innemen in het nieuwe Jeruzalem en dan pas wonen we in Gods Koninkrijk. En hoe dat zal zijn dat weet nu nog niemand!
K
Beste Roel. Ik citeer, “Beste Klaas waar praat je over”? Wat is dat nou voor een manier om je reactie mee te beginnen man. Dat komt toch aanvallend over? Communiceer je altijd zo? Ten tweede is je vraag toch helemaal njet relevant voor mijn betoog? Ik heb nb de titel niet eens zelf bedacht. Wat de inhoud betreft van je opmerking, daar verschillen we van mening, maar je nodigt me niet echt uit om daar tijd in te steken in een gesprek met jou. Laat het maar ff gezegd zijn. Beetje moe van!! Voor de rest zal ik nergens op reageren.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.