Fred
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

16 december 2019 door Fred de Vries

Kerst met Greta Thunberg

Volgens Time Magazine was ze de persoon van het jaar. Daar kijken we niet vreemd van op, toch? Constant in het nieuws, voorpagina’s met haar twee vlechtjes en onderwerpen van gesprek bij talkshows, vooral die van linkse kerk. En bij al die media-aandacht die zij krijgt, vraag ik me altijd af wat ik me wel vaker afvraag bij mensen: Hoe viert zij kerst?

Ze is zestien jaar en schijnt een lichte vorm van autisme te hebben. Er zal wel een kunstkerstboom zijn waar de ballen kaarsrecht onder elkaar hangen. Voordat u stelt dat ik geen grappen mag maken over deze stoornis; u heeft kennelijk het kerstbordeel in ons Vriezenest niet gezien en laat ik maar niet vertellen wie verantwoordelijk was voor de inrichting.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Fred de Vries
- Vrouwen moeten hun mond houden
- In mijn achtertuin geen stofzuigerkerk!
- Laten we de kerkdiensten maar helemaal afschaffen
- Lange leve de grote gezinnen uit de Biblebelt!
- Staphorst in coronatijd: we kunnen er maar niet mee omgaan
Meer over Fred de Vries »

Reacties

D
Meisje Thunberg zou toch op school moeten zitten? Ze is toch nog leerplichtig? En ze zeilde met een zeer luxe zeiljacht naar de VSA, dat jacht bouwen liet al een enorme ecologische afdruk achter, en ik maak me sterk dat er geen (diesel)motoren achter dat jacht hingen. Dat was wel het geval bij de dure Catamaran waarmee ze terug naar Europa voer, uitgerust met twee diesel(!) motoren. Hoe consequent ben je? Het gaat uiteraard om de beeldvorming in de klimaathysterie.
H
Nu nog klimaatlessen verplichten op de basisscholen en de wereldleiders tegen de muur zetten ? Je vraagt je af wiens spreekbuis dit arme meisje is.
Dat heeft ze niet gezegd....ik herhaal: NIET gezegd.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen